Vuk Kostić važi za jednog on najvećih zavodnika među glumcima, a mnoge poznate dame nisu odolele njegovom šarmu.

Kada je reč o njegovom privatnom životu, situacija je slična. Naime, Vuk se tokom godina zabavljao sa brojnim poznatim lepoticama.

Neke od najpoznatijih imena sa spiska lepotica sa kojima je Vuk bio u ljubavi su glumice Jelisaveta Orašanim danas Teodosić i Bojana Stefanović koja je priznala da su se emocije javile još tokom studentskih vežbi na fakultetu.

Ivana Peters

Javnost je bila prilično iznenađena kada je pevačica Ivana Peters otkrila da se svojevremeno zabavljala sa Kostićem. Jedan od najlepših pop/rok vokala na domaćoj sceni je napomenula da njihova emotivna veza, ipak, nije dugo trajala.

Ivana Peters je bila sa Vukom Kostićem.
Instagram 

„Udvarao mi se i sviđao Vuk Kostić. Bilo je obostrano. Davno smo bili malo zajedno. Odličan je glumac pre svega, jedino što ne volim što ide u lov. Pozdrav za njega. Sve dobro krijem, ovo je dovoljno što sam rekla. Davno je bilo, ne sećam se zašto smo raskinuli“, šokirala je Ivana gledaoce tokom gostovanja u jednoj emisiji.

Jelisaveta Orašanin

Vuk je u ljubavi bio i sa koleginicom, glumicom Jelisavetom Orašanin, koja je kasnije sreću pronašla pored proslavljenog košarkaša Miloša Teodosića. Kostić i Jelisaveta su zajedno proveli skoro pet godina, a tokom tog perioda kružile su brojne spekulacije o tome na koji način ovaj par funkcioniše.

Jelisaveta Orašanin je bila sa Vukom Kostićem.
Instagram 

U javnost nisu iznosili razloge raskida, mada je Vuk jednom prilikom za medije izjavio da ne shvata zbog čega su mediji toliko zainteresavni za njihov razlaz. Navodno su posle svega ostali prijatelji, a iako je znao je da je ona u vezi s Teom, iznenadio se kad mu je saopštila da se udaje. Kako su prenosili mediji, počeo je da se smeje i zamolio je da se ne šali na taj način. Nije očekivao da će tako brzo, posle samo četiri meseca veze, odlučiti da se uda.

Bojana Stefanović

Ipak, ona nije jedina koleginica koja ga je osvojila. Još tokom studentskih dana, Kostić se zaljjubio u Bojanu Stefanović sa kojom se bio četiri godine u vezi. Sudeći po Bojaninim rečima iz jednog intervjua svojevremeno, strast se verovatno rasplamsala tokom glumačkih vežbi na studijama – kad su glumili ljubavni par.

Verenica Ana

Nakon Bojane, Vuk se i verio sa javnosti nepoznatom devojkom, Anom. Vuk je sa Anom izlazio godinu dana, a romantični trenutak kako su tada pisali mediji desio se u jednom beogradskom hotelu kada je glumac pitao tadašnju izabranicu da se uda za njega, navodili su tada mediji. Međutim, posle nekog vremena njih dvoje su se rastali. Svako je krenuo svojim putem. Ana se ne pojavljuje u medijima, a Vuk je nedugo zatim otpočeo ljubav sa Jelisavetom Orašanin.

Ana Mihajlovski

Poslednja javnosti poznata veza bila je sa voditeljkom Anom Mihajlovski. Krajem 2019. godine se pisalo o njihovoj ljubavi, ali se ni Vuk ni Ana nisu oglašavali o svojim emocijama. Tako je ostalo sve do momenta kada je objavljeno da su se razišli, što je voditeljka oštro demantovala na Instagramu i tom prilikom potvrdila da je u vezi sa glumcem.

Ana Mihajlovski je bila sa Vukom Kostićem.
ATA Images 

„Ma, ko bi njega mogao da ostavi? Pa, on je najkul čovek na svetu! Eto, i to sam vam rešila, ‘аjmo sad da se zaustavimo, molim vas… P.S. Volim te“, napisala je ona tada.

Nakon toga, glumac i voditeljka počeli su redovno da objavljuju zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

Vuk i Ana su svoju vezu potvrdili i pojavivši se ruku pod ruku na premijeri serije „Južni vetar“.

„Došla sam da podržim Vuka jer sam veliki fan filma i da ispratim šta se ovde dešava“, izjavila je Ana tada.

Ivana Stanković

Međutim, malo ko pamti Vukovu ljubav sa devojkom koja je bila na naslovnoj strani „Voga“ i bila rado viđena na svetskih modnim pistama rame uz rame sa svetskih modelima. Reč o manekenki Ivani Stanković koja je bila zaštitno lice modne kuće „Armani“.

Ivana Stanković je bila sa Vukom Kostićem.
Kurir/ Damir Dervišagić 

Sa jednom od najuspešnijih manekenki sa ovih prostora bio je 2006. godine. Budući da se odvijala daleko od očiju javnosti, došlo je do raskida koji je prošao bez velikog publiciteta. Stankovićeva je starija šest godina, te se može reći da je Kostić ispunjavao njen "uslov" da njen partner bude mlađi od nje, piše Nova.rs.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!