Jelisaveta Orašanin jedna je od naših najlepših glumica, a da ona nije jedina "srećnica" koja je nasledila izgled, dokaz je i njena rođena sestra Milica sa kojom se retko pojavljuje u javnosti, iako su veoma bliske.

jelisaveta orašanin i njena sestra su preslikane.
Instagram 

Jelisaveta je uvek bila neko ko se trudi da svoj privatni život drži van očiju javnosti, te veoma bira šta će i kada objaviti na mrežama, te ne čudi što se na njenom profilu može naći svega par fotografija sa Milicom, s obzirom da ona nije javna ličnost i najbitnije, ne želi da bude. Ipak, to ne menja činjenicu da je Jelisaveti podrška, a uz nju je bila nakon oba porođaja, da joj se nađe u prvim danima sa bebom. 

Tako je glumica jednom prilikom progovorila o sestri. "Trudim se da budem što više sa njom  jer ona mnogo radi, pa svaki slobodan trenutak provodimo zajedno. Uveče se šetamo, tu je i njen pas bez kojeg ne možemo da izađemo i trudim se da budem što više van kuće", rekla je jednom prilikom.

Inače, sestra Jelisavete Orašanin srećno je udata i ima sina Pavla, živi u Los Anđelesu, diplomirani je stomatolog a na društvenim mrežama najčešće objavljuje fotografije sa svojim sinom.

"Prošlo je deset godina a ni malo se niste promenile", "Kao da ste bliznakinje", "Baš ličite", "Milica neverovatno liči na Anu Ivanović", samo su neki od komentara glumičinih pratilaca, a nekoliko njih je primetilo i da Milica izgleda kao Jelisaveta pre određenih intervencija. 

Naime, nije tajna da je naša najlepša glumica imala minimalne korekcije na licu, što joj pojedinci očigledno zameraju i dalje, iako Jelisaveta apsolutno ima pravo da radi štagod poželi. 

jelisaveta se promenila od početka karijere.
KURIR/Dragana Udovičić 

Jelisaveta se nije mnogo promenila od početka karijere, ali jeste određene delove tela i lica promenila. Poslednje o čemu se pisalo je njena korekcija veličine grudi.

jelisaveta orašanin je povećala grudi.
Instagram 

Promena nije ekstremna, naprotiv, odnosno srazmerna je njenoj građi, a i sama Jelisaveta jednom prilikom je prokomentarisala da nema ništa protiv estetskih korekcija.

- Nemam ništa protiv, ali ne treba preterivati u tome, rekla je. Inače, pre nekoliko meseci, jedna klinika za estetsku hirurgiju objavila spisak svih intervencija koje je Jelisaveta uradila.

jedna klinika objavila je spisak svih intervencija koje je imala jelisaveta.
KURIR/Dragana Udovičić 

Tako je pored grudi, korigovala usne, jagodice, i u čelo ubrizgavala botoks.

jelisaveta liči na sestru pre intervencija.
Youtube 

 ANKETA TEST

Mnogi su mišljenja da joj ove intervencije nisu potrebne jer je lepa i bez toga, a bilo je i komentara da dve godine starija Milica zapravo izgleda onako kako bi sada izgledala Jelisaveta ali da ništa na licu nije radila.

Ipak, nema sumnje da su i jedna i druga prelepe mlade žene, a više fotografija Milice pogledajte u galeriji u nastavku:

Instagram Milica Orašanin

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!