Dobro je ponzato da su Monika Beluči i jedna od najlepših srpskih glumica Sloboda Mićalović veoma bliske čak i godinama nakon što su zajedno snimale film "Na mlečnom putu".

Redovna jedna drugoj lajkuju i komentarišu fotografije, te se veoma često može videti da Beluči ostavlja srca ispod Slobodinih fotografija. No, ovog puta, omiljenom emodžiju dodala je još jedan - s razlogom. 

Sloboda Mićalović i Monika Beluči na premijeri.
Filippo MONTEFORTE / AFP / Profimedia 

Srpska glumica je nedavno objavila zavodljivu fotografiju u beloj košulji, a na njenu lepotu, očekivano, nije ostala ni Beluči koja je pored srca dodala i emodži vatre čime je jasno istakla da joj se dopada kako lepa Srpkinja izgleda. 

I zaista, proslavljena glumica, iako je, narodski rečeno, zakopčana do grla, zrači seksepilom kao nikada do sada, što potvrđuju i mnogobrojni komplimenti obožavatelja koji kao da su se takmičili ko će joj uputiti lepše reči. 

Sloboda je nakon toga oduševila sve sa još par izdanja, a na poslednjoj fotografiji fotografisala se i u korset haljini bez bretela koja je u prvi plan istakla njen vitak struk i manekensku građu. 

Pročitajte još: HALJINA SRPSKE GLUMICE KOJU ŽELIMO ODMAH A NA KOJU JE "ODLEPILA" I MONIKA BELUČI Zalepila joj i komentar i lajk ko vrata

Sloboda izgleda nikad bolje, a sudeći po reakcijama, mnogima se dopada što sada više ističe svoju ženstvenost i lepotu i ne libi se i da obuče zavodljivije toalete.

Instagram Sloboda Mićalović jedna je od najpoluranjihih domaćih glumica koja neguje ženstven stil.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Monika Beluči Instagram/monicabellucciofficiel

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!