Jedna od naših najlepših glumica Sloboda Mićalović ponovo je uspela da oduševi svoje obožavatelje neodoljivim izdanjima kojim čak ni najstrožiji modni kritičari ne bi mogli da nađu manu. 

Slavna lepotica pozirala je sa prijateljicama nakon premijere "Vatre" u Barseloni, a tom prilikom nosila je fantastičnu slip haljinu, idealnu za leto, koja je u donjem delu imala čipku. Look je upotpunila jednostavnim sandalama i sakoom, i ovo izdanje rado bi iskopirala gotovo svaka od nas. 

Ovakvi modeli haljina popularni su nevezano za godišnje doba, te ih trendseterke nose i uz čizme i uz mokasine, sandale, pa čak i patike. Sloboda je nosila toaletu Verice Rakočević, ali slične možete naći i u omiljenim highstreet prodavnicama, a neke od najlepših modela možete videti u galeriji u nastavku.

H&M Pogledajte najlepše crne slip haljine koje se mogu kupiti u highstreet prodavnicama.

Interesantno je i da se Slobodino izdanje posebno dopalo njenoj prijateljici Moniki Beluči koja je i sama poznata upravo po ovakvim izdanjima.

Osim očekivanog lajka, ispod objave naše glumice osvanulo je i srce čime je jasno da se čuvenoj lepotici baš dopalo izdanje naše glumice, a kako je Monika iznela jedan od najpopularnijih modela haljina svih vremena pogledajte u nastavku i procenite i sami ko je slip dress poneo bolje.

Bonus video:

Sloboda Micalovic  instagram/sloboda_micalovic_boba