Lepa glumica Sloboda Mićalović uspela je da napravi pravu pometnju na Instagramu. Ona je objavila fotografiju u izdanju u kojem je ne viđamo često, a kojem ni najveći kritičari nisu mogli naći manu. 

U uskom, kako se čini kožnom topu, koji je u prvi plan isticao bujni dekolte, i elegantnom blejzeru, Sloboda je bila oličenje seksepila, a pozitivni komentari samo su se ređali. 

"Kada bi se današnje devojke ugledale na tebe.Toliko prirodne lepote na tebi.Tvoja slika treba da bude na svim naslovnim stranama novina, svaki dan", "Prelepa", "Najlepša srpska glumica", "Prirodna lepotica", "Boba uvek neodoljiva", "Boginjo", "I kada misli i kada ćuti i kada čita, ona je lepa, najlepša...", pisali su ljudi oduševljeno, a komplimenti su se samo ređali, jedan za drugim. 

Ponovo se nije moglo izbeći ni poređenje sa Monikom Beluči, inače dobrom prijateljicom Mićalović, koja joj godinama među prvima lajkuje gotovo svaku fotografiju. I zaista, na ovoj fotografiji, glumice neizmerno liče, te ovakvi komentari ne čude. 

Podsetimo, glumice su se upoznale dok su sarađivale na filmu Emira Kustirice "Na mlečnom putu".

"Nas dve smo se fantastično složile, kao da se znamo oduvek, kao da smo klasne prijateljice. Imam samo reči hvale za nju, bila je uvek tu kao podrška. Volim povišeni adrenalin na setu, sve scene sam uradila sama, bez kaskadera. Monika se čudila i govorila mi da nisam cirkuzant, već glumica, i da ću se povrediti. Bila je brižna poput majke", otkrila je Sloboda svojevremeno.

Sloboda Mićalović i Monika Beluči ostale su bliske i nakon svih ovih godina.
Laura Antonelli / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Koliko je poštovanje između dve glumačke dive svedoči i to što su u brojnim intervjuima jedna o drugoj pričale sa velikim poštovanjem, a Beluči ni kasnije nije prestala da hvali našu lepu glumicu.

"Tako sam srećna što sam imala priliku da radim sa ovom prelepom, talentovanom ženom", bila je otvorena Belučijeva, a zaista je lepo videti da su glumice i godinama nakon snimanja filma i dalje bliske.

Sloboda Mićalović uvek je dobijala lepe reči od Monike.
Filippo MONTEFORTE / AFP / Profimedia 

Mnogima nije promaklo svojevremeno ni to kako je Beluči hipnotisano gledala u Slobodu na samoj premijeri koja se tada pojavila u bajkovitom izdanju koje je potpisala njena tetka Verica Rakočević. Monika ju je gledala, gotovo opčinjena, dok je Sloboda oduzimala dah u crnoj haljini i zlatnom jeleku.

Pročitajte još: MALOLETNA SLOBODA SRELA JE "OŽENJENOG" VOJINA: Slavili su njegovo MOMAČKO, a nijednu studentkinju nije gledao kao nju

Njihovo druženje nastavilo se i nakon saradnje, a Beluči je neretko među prvima koji Slobodi lajkuje fotografije i redovno joj ostavlja divne komentare, što nije iznenađenje s obzirom da Srpkinja spada u najlepše žene sa ovih prostora.

Instagram Sloboda Mićalović jedna je od najpoluranjihih domaćih glumica koja neguje ženstven stil.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Monika Beluči Instagram/monicabellucciofficiel

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!