Nije tajna da Monika Beluči godinama održava prijateljstvo sa slavnom srpskom glumicom Slobodom Mićalović. Njih dve upoznale su se zahvaljujući Kusturici, odnosno njegovom filmu "Na mlečnom putu".

- Kada smo radili film ‘Na Mlečnom putu’, imala sam isti tretman kao Monika Beluči. Nisu dozvolili da se osetim manje vrednom što nemam svetsku slavu kakva je njena - ispričala je svojevremeno Sloboda. 

Sloboda Mićalović sa Monikom Beluči.
Laura Antonelli / Shutterstock Editorial / Profimedia 

- Nas dve smo se fantastično složile, kao da se znamo oduvek, kao da smo klasne prijateljice. Imam samo reči hvale za nju, bila je uvek tu kao podrška. Volim povišeni adrenalin na setu, sve scene sam uradila sama, bez kaskadera. Monika se čudila i govorila mi da nisam cirkuzant, već glumica, i da ću se povrediti. Bila je brižna poput majke - otkrila je Sloboda svojevremeno.

Koliko je poštovanje između dve glumačke dive svedoči i to što su u brojnim intervjuima jedna o drugoj pričale sa velikim poštovanjem, a Beluči ni kasnije nije prestala da hvali našu lepu glumicu. 

- Tako sam srećna što sam imala priliku da radim sa ovom prelepom, talentovanom ženom - bila je otvorena Belučijeva, a zaista je lepo videti da su glumice i godinama nakon snimanja filma i dalje bliske.

Mnogima nije promaklo svojevremeno ni to kako je Beluči hipnotisano gledala u Slobodu na samoj premijeri koja se tada pojavila u bajkovitom izdanju koje je potpisala njena tetka Verica Rakočević. Monika ju je gledala, gotovo opčinjena, dok je Sloboda oduzimala dah u crnoj haljini i zlatnom jeleku.

Sloboda Mićalović u kreaciji Verice Rakočević.
Filippo MONTEFORTE / AFP / Profimedia 

Njihovo druženje nastavilo se i nakon saradnje, a Beluči je neretko među prvima koji Slobodi lajkuje fotografije i redovno joj ostavlja divne komentare. 

Tako je bilo i sada kada je Sloboda okačila fotografiju sa proslave rođendana. U dugoj slip haljini sa hrabrim izrezom, lepa glumica oduzimala je dah, a look je upotpunila upečatljivim minđušama i tašnom, kao i kožnim japankama.

Svedeno, elegantno, a opet, tako upečatljivo. Malo je reći da su pratioci bili oduševljenji njenim izdanjem, ali prva je lajkovala i prokomentarisala, naravno, Monika Beluči. 

Ona je srpskoj glumici ostavila par srca u komentaru i na kraju okačila i emodžije vatre, odnosno poručila našoj glumici da "gori".  

Sloboda Mićalović je odgovorila Moniki.
instagram/sloboda_micalovic_boba 

Naravno, Sloboda joj je odgovorila odmah, i zahvalila joj se emodžijima srca i poljubaca, a mnogi su kasnije komentarisali da "svima žele takvo prijateljstvo kakvo imaju Monika i naša glumica".

Bonus video:

SLOBODA MIĆALOVIĆ PROGOVORILA O DOLASKU MONIKE BELUČI U ČORTANOVCE: Lepa glumica naglasila: Ovo vam sigurno NEĆE PROMAĆI! TV Kurir

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!