Često pišemo o nesvakidašnjim ljubavnim pričama velikih svetskih zvezda, no daleko od toga da i na domaćoj sceni ne postoje parovi koji su zbog emocija činili neverovatne stvari. Zapravo, pojedine ljubavi su toliko nestvarne da se bez problema po njima može snimiti i film, a jedna od priča koja nam je posebno privukla pažnju je i to kako su se upoznali Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković

Par je u braku od 2008. važi za jedan od najskladnijih na domaćoj sceni, a svoju intimu oduvek su pokušavali da sakriju i sačuvaju od javnosti. Ipak, svojevremeno su se saznali interesantni detalji koji dokazuju da kada je nešto suđeno, život sve lepo "namesti" i uredi. 

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković su u skladnom braku.
Marija Mladjen/ATAIMAGES 

Upoznali su se još na snimanju filma koji je proslavio mladu Slobodu, "Zona Zamfirova", a kasnije je poznanstvo preraslo u prijateljstvo na snimanju drugog filma "Pljačka Trećeg rajha". 

Sloboda je upoznala Vojina na snimanju "Zone Zamfirove".
Youtube 

Vojin Ćetković je, kada su se upoznali, bio zauzet, tačnije pred brakom sa voditeljkom Natašom Milovanović. 

"Sećam se prvog trenutka kada sam je ugledao, snimali smo "Zonu Zamfirovu", a ona je bila studentkinja. Nikada na taj način nisam gledao studentkinje, naročito jer su većina njih bile klinke. Prošlo je nekoliko dana snimanja, pozvao me je snimatelj da dođem da pogledam nešto. Video sam je kao nekog ko će verovatno da zaigra u filmu, nisam je posmatrao kao lepa je ili na neki drugi način. Tada sam je prvi put zapazio", pričao je Vojin i dodao kroz osmeh: "Ne mogu da kažem da je bila prvi put oduševljena kada me je videla, ali se smekšala".

Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović upoznali su se još kada je glumica bila studentkinja.
Nemanja Nikolić/Kurir 

Sloboda je, kada je upoznala Vojina, bila maloletna, a interesantno je da su zajedno i proslavili njegovo momačko veče, tada ne sluteći da će im se putevi jednog dana ukrstiti.

"Vojina znam još od svoje 17. godine, kada smo zajedno snimali jedan studentski film. Beskrajno je duhovit i divan čovek. Sećam se da smo te 2008. na snimanju serije proveli i njegov poslednji momački dan, jer se narednog dana oženio. Uživali smo i sjajno se zabavili", ispričala je Sloboda jednom prilikom. 

Niko nije mogao ni da nasluti da će im život ponovo isprepletati puteve, te da će se zavoleti i kasnije i venčati. Sudbonosno "da" 26-godišnja Sloboda rekla je 10 godina starijem Vojinu 12. maja 2008. u Crkvi Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi. Kumovi su im bili kolege i najbolji prijatelji, Nikola Đuričko i Nataša Ninković.

Par je u srećnom braku već 15 godina, a razlika u godina u njihovom slučaju je zapravo pun pogodak.

"Imam tu sreću da je Vojin stariji deset godina i u odnosu na mene mnogo je mirniji i staloženiji. On je taj koji često smiruje neku situaciju. Živiš sa cimerkom pa se posvađate, kamoli sa suprugom u braku. Naš brak je stabilan, blago je napet i uzbudljiv, a ja to volim. Da je drugačije, bilo bi mi dosadno", rekla je glumica jednom prilikom.

Kao i svaki drugi brak i njihov je nailazio na prepreke i poteškoće, ali uprkos svemu ljubav je pobedila.

"Kada je brak sklopljen iz ljubavi i Bog vas pogleda da ste jedno za drugo, onda ide mnogo lakše. Danas nije lako opstati u ovom ludilu dok svi jurimo za najosnovnijom egzistencijom. Veoma je teško u sve to udenuti ljubav i ne biti umoran za sve te stvari, a u tome je ključno razumevanje supružnika. I u našem braku bude uspona i padova, ali svaki sukob rešavamo ljubavlju", objasnila je Sloboda.

Svoju veliku ljubav krunisali su bliznakinjama, Verom i Milom, koje vaspitavaju na tradicionalan način.

"Nastojim da ih vaspitavam onako kako su Vojina njegovi roditelji i mene moji. Da li to umem i mogu, druga je stvar, ali jako to želim. Odrasla sam u maloj sredini, Vojin takođe, pa je samim tim mnogo toga drugačije. U malim mestima sve je “ušuškanije”, dok je u Beogradu daleko surovije, ali one su ovde rođene, ovo je njihov grad. Srećom, one su stamene devojčice. Videćemo šta im je život pripremio, a ja se nadam se će biti blag prema njima", rekla je glumica.

Pročitajte još: JEDINA SRPKINJA KOJU MONIKA BELUČI HIPNOTISANO I GLEDA I PRATI: "Odlepila" na OVU fotku i zalepila joj KOMENTAR ko vrata

Bonus video:

SLOBODA MIĆALOVIĆ POBEDILA KORONU: Glumica se vratila onom što najviše voli, a evo kako se NAŠALILA sa Vojinom!  instagram/sloboda_micalovic_boba

Izvor: Kurir Stil/Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!