Zanimljiva stvar je upala u oči pratiocima naše poznate glumice Slobode Mićalović. Šta god da Sloboda okači na Instagram, gotovo odmah se može videti ne samo lajk, već i komentar svetski poznate lepotice i glumice Monike Beluči.

Monika Beluči uvek je podržavala rad naše glumica.
Shutterstock 

Ovo traje već neko određeno vreme, a dovoljno je da pogledate Slobodine, ali i Monikine objave, da shvatite da je ljubav uzajamna.

sloboda mićalović i monika beluči se međusobno lajkuju.
Instagram 

Beluči ne propušta da udeli komplimente mlađoj koleginici koja inače važi za jednu od prirodnih lepotica, čime pokazuje da nije tipična svetska zvezda koja glumi nedodirljivu, naprotiv. Sa druge strane, i Sloboda među prvima podrži sve što Monika okači. 

monika beluči često hvali slobodu mićalović
Instagram 

Inače, glumice su se upoznale zahvaljujući Kusturici, odnosno njegovom filmu "Na mlečnom putu". 

Kada smo radili film ‘Na Mlečnom putu’, imala sam isti tretman kao Monika Beluči. Nisu dozvolili da se osetim manje vrednom što nemam svetsku slavu kakva je njena - ispričala je svojevremeno Sloboda. Glumica je tada otkrila i da joj je Monika otkrila tajnu svoje bjuti rutine.

sloboda mićalović i monika beluči zajedno su igrale u filmu.
Filippo MONTEFORTE / AFP / Profimedia 

- Kad smo se našle na snimanju, zamolila sam je da otvori njen veliki kofer, da vidim čega sve od šminke i preparata tu ima. Ona nekoliko puta dnevno skine šminku, stavi masku, uradi blagu masažu, pa onda sledi novo šminkanje. Bez obzira na to kakvu genetiku imate, bez nege je nerealno očekivati dobar izgled. Nikada, nisam zaspala sa šminkom i nikada me nije mrzelo da uradim svaki korak mog beauty rituala, a nije ih malo - rekla je Sloboda koja je jedna od retkih koju Monika prati na mrežama.

sloboda mićalović i monika beluči ne kriju koliko se vole
Laura Antonelli / Shutterstock Editorial / Profimedia 

- Nas dve smo se fantastično složile, kao da se znamo oduvek, kao da smo klasne prijateljice. Imam samo reči hvale za nju, bila je uvek tu kao podrška. Volim povišeni adrenalin na setu, sve scene sam uradila sama, bez kaskadera. Monika se čudila i govorila mi da nisam cirkuzant, već glumica, i da ću se povrediti. Bila je brižna poput majke - otkrila je Sloboda svojevremeno. Sa druge strane, Monika je u jednom intervjuu o našoj glumici pričala u superlativu.

- Tako sam srećna što sam imala priliku da radim sa ovom prelepom, talentovanom ženom, bila je otvorena Belučijeva.

Bilo kako bilo, lepo je videti da su glumice i godinama nakon snimanja filma i dalje bliske.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!