Glumica Monika Beluči (59) važi za jednu od najpoželjnijih dama na svetu. Lepa Italijanka gazi 6. deceniju, a uprkos tome poslovno veoma je angažovana.

Italijanska glumica i model svoju karijeru počela je da gradi 90-ih godina kada je izgledala  drugačije, a to dokazuje i video na Youtube, koji je sačinjen od niza fotografija s početka Monikine karijere, pa sve do danas i pokazuje koliko se ova žena promenila tokom godina.

Pojedinci su pronašli znatne razlike na njenom licu, a da li je reč o normalnom procesu starenja, koji i te kako menja izgled ili, možda i o plastičnim operacijama, to sa sigurnošću ne možemo reći.

monika beluči na početku karijere
Shutterstock 

Lepa Italijanka je u više intervjua istakla da se nije podvrgla nijednom estetskom zahvatu, već da su za njenu lepotu i mladoklikost zaslužni nega i geni.

Možda će vas zanimati: DEČKO MONIKE BELUČI JE SKROZ DRUGI ČOVEK KADA JE BEZ NJE: Sinoć se pojavio sam u Londonu i slike govore kako se oseća

"Vidim da vreme prolazi. S godinama se menja i naš sistem vrednosti. Ono što mi je značilo kada sam imala dvadeset ili trideset danas mi možda ne znači ništa. I u tome je osnovna razlika.

Moramo da se pomirimo s činjenicom da sve prolazi i da prihvatimo starenje. Ne vidim zbog čega se ljudi toga stide, zbog čega odbijaju da prihvate sebe kada se pojave bore. Štaviše, stičemo novu energiju i moć, jer smo stariji, iskusniji, mudriji. Uopšte nije važno da izgledate mlađe u odnosu na svoje godine. Sasvim je dovoljno da izgledate fenomenalno u svojim godinama. Sve je u glavi", rekla je jednom prilikom i dodala da je veoma angažovana uprkos godinama.

"Drago mi je što se kozmetički brendovi sve više odlučuju za zrele žene. Time ukazuju veliko poštovanje svim generacijama, a damama poručuju da ne bi trebalo da se plaše starenja, jer ima mesta za sve nas, bez obzira na bore. Takođe, danas ženski svet ima više slobode i nezavisnosti, a i veća prava da odlučuje o sopstvenom životu".

Otkrila je i kako se neguje.

"Najvažniji su redovno tuširanje, hidriranje i zdrava hrana. Vodim računa o koži, ali ne preterujem. Svakog dana koristim hidratantnu kremu. Danas ženi nije lako da vodi računa o sebi, pogotovo zaposlenoj majci. Ustaje rano, vodi decu u školu, priprema ručak, trči na posao..."

Youtube, Shutterstock Lepa glumica nekad i sad

 Bonus video

Monika Beluči Instagram/monicabellucciofficiel


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!