Sinoć u Londonu, na ceremoniji dodele nagrade Žena godine Harper's Bazaar, slavni reditelj Tim Barton i prošlog meseca na Filmskom festivalu u Rimu pokazao je dva različita lica. Na prvom događaju, Tim se pojavio sam, bez svoje partnerke Monike Beluči, dok je na drugom bio u njenom društvu, što čini značajnu razliku.

Monika Beluči i Tim Barton
Fabio Mazzarella / Avalon / Profimedia 

Njihovo zajedničko pojavljivanje proteklo je u atmosferi njegovog sjajnog raspoloženja i zaljubljenosti. Možda je sinoć imao loš dan, ali sve ukazuje na to da mu je nedostajala lepša polovina.

Monika Beluči i Tim Barton
Mondadori Portfolio / ddp USA / Profimedia 

U svakom slučaju, slike iz Londona poslužile su nam za sjajno poređenje: Tim Barton sa Monikom Beluči i Tim Barton bez Monike Beluči. Fotografije prenose mnogo poruka. Naravno, ponašanje slavnog reditelja ima svojstveni šarm bez obzira na njegov ljubavni status, ali mnogi su primetili da procveta kada je sa Monikom i da nikada nije izgledao srećnije u javnosti, a to je posebno vidljivo nakon sinoćnih fotografija.

Tim Barton bez Monike
Richard Young / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Bonus video

Monika Beluči Instagram/monicabellucciofficiel

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!