Monika Beluči decenijama ne silazi sa trona najlepših žena sveta. Iako je u šestoj deceniji, lepa glumica pleni izgledom za koji mnogi tvrdi da nije dar majke prirode već da je rezultat suptilnih "popravki" kod plastičnih hirurga. Takođe, mnogi je u poslednje vreme prozivaju i zbog Fotošopa, a Belučijeva je mudro ćutala. 

Međutim, poslednjih dana mrežama kruži snimak koji je otkrio istinu o njenom licu i sada je zaista konačno jasno. Naime, glumica je nedavno gostovala u emisiji "Passage des arts" kako bi promovisala predstavu "Maria Callas, Lettres et Memoires".

Ona je sa minimumom šminke pričala o svojoj ulozi, a njena lepota hiponotisala je sve i prikovala za ekrane. Beluči izgleda neverovatno, i sada je čak i "nevernim Tomama" jasno da čak i ako glumica koristi botoks, u pitanju su minimalne količine, i jasno je da svoju lepotu duguje isključivo genetici i dobroj nezi što je uvek isticala.

monika beluči izgleda fantastično u 58. godini.
ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Inače, Belučijevu su nedavno fotografisali i paparaci na crvenom tepihu, kada je prošetala pred okupljenim novinarima i obožavaocima u elegantnom crno-belom kompletu koji je na divan način istakao njenu vitku figuru.

monika beluči ostavlja bez daha figurom.
ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Nema sumnje da je Monika još jednom dokazala da su godine samo broj, a koliko se promenila i zašto je među najlepšim ženama sve ove godine, pogledajte u galeriji u nastavku:

Youtube, Shutterstock Lepa glumica nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!