I ptice na grani znaju da je Monika Beluči bila i ostala jedna od najlepših žena svih vremena. No, nekima je teško da poveruju da svoju lepotu, i nakon toliko godina, duguje isključivo genetici, a ne filerima, botoksu ali i Fotošopu. 

Dugo se smatralo da slavna lepotica svoje slike uređuje preko popularnih aplikacija, dok je za pojavljivanja uživo bio zadužen čitav tim šminkera koji su vešto skrivali "nedostatke", a sada su "maske" zaista pale, jer se prvi put nakon dužeg vremena konačno videlo kako Monika zaista izgleda, nakon što su je paparaci uslikali izbliza.

Monika Beluči izgleda neverovatno u šestoj deceniji.
ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Naime, glumica se pojavila u Parizu gde će za nekoliko dana igrati u predstavi "Maria Callas, Lettres et Memoires". Belučijeva je prošetala pred okupljenim novinarima i obožavaocima u elegantnom crno-belom kompletu koji je na divan način istakao njenu vitku figuru, a fotografi su uspeli i da je uslikaju izbliza. 

Monika Beluči ponosno pokazuje bore.
ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Glumica je poznata kao neko ko veliku pažnju poklanja nezi, te ne čudi što i sa 58 izgleda neverovatno, a poznato je i da je veliki protivnik botoksa i filera. Ona ponosno nosi svoje bore čime je još jednom dala fantastičan primer svim ženama koje imaju strah da će  eventualni "nedostaci" umanjiti njihovu lepotu.

Monika je dokazala da su godine samo broj, a koliko se promenila i da li je, za sve ove godine, pogledajte u galeriji u nastavku:

Youtube, Shutterstock Lepa glumica nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!