Italijanska glumica Monika Beluči i u 58. godini opravdano važi za jednu od najlepših žena sveta, ali svojom novom fotografijom ipak je uspela da podieli mišljenja obožavatelja.

Monika je na svom profilu na Instagramu najavila premijeru dokumentarca "The Girl in the Fountain" u kojem je glumila legendarnu švedsku glumicu i seks ikonu Anitu Ekberg, a zbog uloge je postala plavuša.

S novom bojom kose, italijansku divu nije bilo lako prepoznati na prvi pogled, a njena drastična transformacija nije oduševila mnoge, te je ovom fotografijom neke je podsetila na druge poznate plavuše.

"Uvek lepa", "Malo podseća na Madonu", "Najlepša žena na svetu", "Plava kosa ti ne pristaje", "Molim te, vrati se na staro", "Mislio sam da je Ladi Gaga", "Lepoj ženi sve lipo stoji", "Plavuša? Ovo ne izgleda dobro", samo su neke od reakcija podeljenih obožavatelja

Monika je već nekoliko puta do sada bila plavuša, a i tada su razlog bile uloge.

monika beluči sa tamnom kosom
Shutterstock 

Inače, ona je svojom lepotom pokorila svet još 90-ih, kada je započela svoju karijeru, a danas izaziva divljenje i jer, za razliku od mnogih koleginica, uspešno odoleva čarima estetske hirurgije. Kako je Monika izgledala nekada pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Youtube, Shutterstock Lepa glumica nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!