Da Monika Beluči nije imuna na lepotu srpskih žena odavno je jasno. Iako je veliko ime u svetu glume, ne propušta da o drugim ženama, a pogotovo koleginicama govori u superlativu. 

Tako je odavno poznato da posebno ceni jednu od naših najlepših umetnica o kojoj je imala samo reči hvale - Slobodu Mićalović, a koliko je oduševljena njenim izgledom svedoči i to što ne propušta da joj lajkuje svaku objavu. 

Monika Beluči oduševljena je lepotom srpske glumice.
Shutterstock 

Sa druge strane, Sloboda koja je jedna od najprirodnijih lepotica na ovim prostorima, u poslednje vreme ne prestaje da oduševljava obožavatelje zavodljivim fotografijama kakve ranije nismo imali prilike da vidimo.

U njenom slučaju, definitivno važi da žene nakon 40. zrače nekim posebnim sjajem, a dovoljno je da bacite samo jedan pogled na profil glumice i da vam bude jasno da je to tako.

Monika Beluči o srpskoj glumici Slobodi govori samo u superlativu.
Filippo MONTEFORTE / AFP / Profimedia 

U 41. Mićalović nikada bolje nije izgledala, a poslednja objava posebno je privukla pažnju jer je upravo zavodljivom pozom, ali i izborom garderobe podsetila na slavnu stariju koleginicu.

Očekivano, Monikin "lajk" nije izostao, kao ni komentar sa srcima, a da je ljubav uzajamna vidi se i po profilu Belučijeve kojoj Sloboda takođe lajkuje svaku fotografiju ili snimak.

Monika Beluči ponovo je komentarisala Slobodu.
Instagram 

Inače, glumice su se upoznale zahvaljujući Kusturici, odnosno njegovom filmu "Na mlečnom putu".

- Kada smo radili film ‘Na Mlečnom putu’, imala sam isti tretman kao Monika Beluči. Nisu dozvolili da se osetim manje vrednom što nemam svetsku slavu kakva je njena - ispričala je svojevremeno Sloboda. Glumica je tada otkrila i da joj je Monika otkrila tajnu svoje bjuti rutine.

Monika Beluči i Sloboda su se upoznale zahvaljujući Kusturici.
Laura Antonelli / Shutterstock Editorial / Profimedia 

- Kad smo se našle na snimanju, zamolila sam je da otvori njen veliki kofer, da vidim čega sve od šminke i preparata tu ima. Ona nekoliko puta dnevno skine šminku, stavi masku, uradi blagu masažu, pa onda sledi novo šminkanje. Bez obzira na to kakvu genetiku imate, bez nege je nerealno očekivati dobar izgled. Nikada, nisam zaspala sa šminkom i nikada me nije mrzelo da uradim svaki korak mog beauty rituala, a nije ih malo - rekla je Sloboda koja je jedna od retkih koju Monika prati na mrežama.

- Nas dve smo se fantastično složile, kao da se znamo oduvek, kao da smo klasne prijateljice. Imam samo reči hvale za nju, bila je uvek tu kao podrška. Volim povišeni adrenalin na setu, sve scene sam uradila sama, bez kaskadera. Monika se čudila i govorila mi da nisam cirkuzant, već glumica, i da ću se povrediti. Bila je brižna poput majke - otkrila je Sloboda svojevremeno. Sa druge strane, Monika je u jednom intervjuu o našoj glumici pričala u superlativu.

- Tako sam srećna što sam imala priliku da radim sa ovom prelepom, talentovanom ženom, bila je otvorena Belučijeva koju je zanosna Sloboda oborila s nogu kako je rekla i u drugim intervjuima, a zaista je divno videti da neke velike zvezde nisu umišljene, već da i te kako imaju poštovanje prema koleginicama, makar došle i iz jedne "male" Srbije.

Bonus video:

SLOBODA MIĆALOVIĆ PROGOVORILA O DOLASKU MONIKE BELUČI U ČORTANOVCE: Lepa glumica naglasila: Ovo vam sigurno NEĆE PROMAĆI! TV Kurir