Anastasija Ražnatović ne krije koliko uživa u bračnom životu, a njenim pratiocima nije promaklo i da je na Instagramu promenila prezime u Gudelj.

Anastasija uživa u braku.
printscreen/instagram/raznatovicanastasija 

Ona je u poslednje vreme daleko aktivnija nego pre nekoliko meseci kada se povukla sa mreža zbog gubitka bebe, a sada je iznenadila sve i starim snimkom iz jedne emisije.

Anastasija Ražnatović nekada.
Instagram 

Već tada je 7-godišnja Anastasija pokazivala ogroman talenat za muziku, te je bilo jasno da će jednog dana postati pevačica. 

Mnogi su se ujedno sada i podsetili kako je Anastasija izgledala kao dete, a nekada neodoljivi devojčurak izrastao je u pravu, pravcijatu lepoticu. No, iako se može pohvaliti prirodnom lepotom, neke delove na sebi je ipak korigovala.

O operaciji nosa i starim slikama koje kruže internetom, Ražnatovićeva je jednom prilikom otvoreno govorila i u jednoj emisiji:

"Postoji jedna slika koja kruži internetom, kad sam imala 13 godina. U tom momentu imam skoro 80 kilograma, našminkana sam jezivo. Sad imam 60. Ne stidim se toga, ne krijem da sam tako izgledala. Imala sam i više kilograma i veći nos i manja usta... Sve na toj slici izgleda strašno", rekla je pevačica.

Anastasija je često delila svoje slike, čime je jasno da se ne stidi svog nekadašnjeg izgleda. 

Anastasija nekad.
pritnscreen/instagram 

"Razumem kada se žena oseća nesigurno zbog nosa ili grudi...i potpuno sam za to. Svi to rade, samo što svi lažu! Meni je nos odavde do Batajnice na toj slici koja kruži. Nisam bila zadovoljna svojim nosem i nos sam operisala, samo jednom. Zapravo sam samo nos i operisala. Imala sam tu nesigurnost oko nosa i to sam korigovala. Neću sada da pričam da sam imala devijaciju pa sam morala, nisam zbog toga uradila, okej, imala sam i devijaciju, ali... Prosto sam želela i to sam uradila, i to je to" bila je iskrena pevačica, a kako je izgledala ranije, pogledajte u galeriji u nastavku i procenite i sami da li se i koliko promenila:

printscreen/youtube, screenshoot/instagram Evo kako je pre izgledala Anastasija Ražnatović.

Bonus video:

Anastasija Ražnatović se vratila na Instagram, odmah se obratila Gudelju instagram/raznatovicanastasija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!