Za proslavljenog američkog glumca goinama se Toma Kruza vezuju razne priče, pogovoto one o njegovom delovanju u Sajentološkoj crkvi i njegovim bivšim ženama. Njegova bivša menadžerka otkrila je kakav je Tom u drugim sferama života.

Detalje o početku karijere slavnog glumca i pravu stranu njegovog karaktera otkrila je Ejlen Berlin, Tomova bivša menadžerka. Ona je podelila je dragocene fotografije koje su nastale tokom razdoblja od četiri i po godine, a u tom je periodu bila zamena za majku mladiću koji je kasnije postao najplaćenija zvezda Holivuda.

"Tomi je imao mnogo lica, vidite to na fotografijama", rekla je Berlin tokom intervjua.

"Prezir, arogancija, frustracija, šarm, tuga", dodala je.

Opsednut izgledom

Kako ona tvrdi, Tom Kruz navodno je bio opsednut svojim izgledom i bio je sklon savršenstvu kada je u pitanju njegova karijera.

Ejlen se osvrnula i na njegovu “nezgodnu narav” i rekla da je Kruz, iako u javnosti uvek smiren i nasmejan, između četiri zida potpuno drugačiji.

"Bio je vrlo temperamentan dečko, razbesneo bi se u sekundi. Često je menjao raspoloženja. Želeo je da postane zvezda, želeo je da se ljudi odnose prema njemu kao prema zvezdi, uživao je u svom statusu", objašnjava Ejlen.

Nesigurni perfekcionista koji je bio odlučan u tome da postane veliki, Kruz je čitav dan eksperimentirao s pozama za svoje prvo fotografisanje za medije.

Tom je u javnosti uvek nasmejan a zapravo je mnogo drugačiji
Shutterstock 

Iako godinama poriče da je koristio usluge plastičnih hirurga, strani mediji su pisali da je Tom operisao nos, presadio kosu i napravio fasete na zubima. Nagađalo se i o injekcijama filera na licu nakon što je izgledao natečeno na jednoj bejzbol utakmici u San Francisku. Berlin je rekla da je ne bi iznenadilo kada bi saznala da se Kruz podvrgnuo operaciji.

"Tomi je izgradio auru oko sebe. Mislim da će učiniti sve što je potrebno kako bi što duže sačuvao mladalačku sliku o sebi i boriće se protiv svega što mu stane na put", ispričala je.

Strani mediji su pisali da je Tom imao nekoliko operacija iako on to poriče
Shutterstock 

Tom Kruz je postao zvezda zahvaljujući svojoj prvoj ulozi Džoela Gudsena u komediji “Risky Business” iz 1983. koja ga je probila, a u kojoj je glumio s Rebekom De Morni. Profesionalna veza Kruza i Berlinove prekinuta je 1983. kada je odlučio da učvrsti svoj status nove superzvezde preseljenjem u Los Anđeles.

Kruzov eksplozivan temperament i sklonosti ka kontrolisanju dospeli su na naslovnice 2020. godine kada je snimljen kako viče na ekipu tokom snimanja “Mission: Impossible 7” u Londonu zbog kršenja protokola vezanih za kovid 19. Pandemija je odložila izlazak filma do 2023. ili 2024. godine, a Kruz je zatim viđen kako razgovara s obožavaocima na snimanju filma u Italiji u decembru 2020.

2020. na setu snimanja filma Nemoguća misija izbio je skandal kada je na javnost isplivao Tomov eksplozivni temperament
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Nakon nekoliko godina u Holivudu ponovno se okrenuo veri. Obratio se katoličkoj crkvi sajentologije koja ga je izlečila od disleksije, ali i razorila njegov prvi brak s Mimi Rodžers.Nakon drugog propalog braka s Nikol Kidman tek je u trećem braku s Kejti Holms dobio svoje prvo biološko dete.

Tom je navodno tek odnedavno ponovno ostvario kontakt sa ćerkom, nakon što je godinama nije viđao, obuzet svojom verom i neobičnim pravilima.

Sajentološka crkva rozirla je Tomov prvi brak s Mimi Rodžers
NILS JORGENSEN / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Berlin takođe smatra da je Tom bio savršeni kandidat za sajentologiju jer je čovek koji vrlo teško pokazuje svoje emocije.

"Kad smo prekinuli saradnju dobijao je brojne pozive iz sajentološke crkve u kojoj je silno želeo da zaceli svoje rane iz detinjstva. Rekao mi je da ne poznaje nikoga u LA-u i da mu je potrebna podrška. Nije verovao u terapiju, ali očito mu je trebala pomoć i sajentologija je bila tu za njega", rekla je.

Priznala je i da nije iznenađena što su se sva tri njegova braka završila razvodom.

Svi Tomovi brakovi završili su se razvodom
Shutterstock 

"Tom je vrlo težak muškarac, vrlo dobro ga poznajem. Njegove rane iz mladosti još nisu zacelile i uvek negativno utiču na svaki njegov odnos sa ženama. Bila sam iznenađena kad je njegova prva supruga Mimi Rodžers deset godina izdržala s njim, da ne govorim o Nikol Kidman", rekla je.

Bivša menadžerka ispričala je kako je glumca i njegovu majku otac ostavio kada je Tom još bio dete, a ceo život pokušavao je to da nadoknadi. Američki glumac je u jednom intervjuu kritikovao svog oca kao nasilnog čoveka i kukavicu.

"On je tip osobe koja će te šutnuti ako učiniš nešto loše. To je bila najveća lekcija u mom životu. Majka mu se preudala, a ambiciozni dečko kakav je bio, odlučio je da uspe. Jako je bio ponosan na svoje telo, obožavao ga je", kaže Ejlen. Dodaje kako je Tom Kruz na početku karijere često menjao devojke.

Šuška se da zbog vere Tom godinama nije video ćerku Suri
Shutterstock 

"Svaki dan je bio s drugom. Kao da je sebi želeo da dokaže da je poželjan. Važno mu je bilo da bude voljen jer je ceo život pokušavao da se oslobodi besa prema ocu koji ga je napustio", kaže Berlin.

"Volela bih da ima drugih stvari u svom životu. Ali mislim da on ne voli ljude. On voli samo ono što radi. Osećam tugu zbog njega. Brinem se da je usamljen. Sve dok može da radi i snima svoje filmove, biće u redu. Šta će se dogoditi ako to ikada ne bude mogao, ne znam", dodala je bivša menadžerka na kraju.

Shutterstock Sve ljubavi Toma Kruza.


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!