Slavni glumac Tom Kruz poslednji puta javno je viđen sa svojom ćerkom Suri 2013. godine, a mnogi tvrde da je i to bila foto montaža.

Tom je devojčicu dobio u braku s glumicom Kejti Holms. Suri danas ima 15 godina, u aprilu će napuniti 16 i izrasla je u pravu lepoticu, a s ocem kog nije videla osam godina, nema nikakav kontakt.

Kako strani mediji navode, Tom Kruz je veoma posvećen deci iz prvog braka s Nikol Kidman, koju su zajedno usvojili, međutim potpuno je drugačija situacija kada je reč o Suri koju je dobio s kolegicom Kejti Holms. Brojni izveštaji tvrde da je njima viđanje čak i zabranjeno. Ako se pitate zašto je to tako, odgovor je vrlo jednostavan – jer ona ne pripada sekti u kojoj je on.

Naime, Suri ne pripada sajentološkoj crkvi čiji je Tom počasni član. Tom je čak u jednom trenutku priznao da je sajentologija bila jedan od razloga zašto je njegova bivša supruga, Kejti Holms, podnela zahtev za razvod. Prema izveštaju HuffPost-a, Kruz je "eksplodirao od besa kada su ga pitali da li ga je Holms delimično ostavio da zaštiti Suri od sajentologije".

Nakon razvoda od Kjet Holms, Tom Kruz je prekinuo kontakt s ćerkom Suri
GIULIO NAPOLITANO / AFP / Profimedia 

Glumac je odgovorio tako što je pitanje nazvao"uvredljivim", rekavši:

"Nema potrebe da štitim svoju ćerku od moje religije". Inače, Nikol Kidman nema kontakt s decom iz braka s Tomom Kruzom. Kako strani mediji prenose, Konor i Izabela su okrenula leđa glumici i prekinuli s majkom svaki kontakt upravo zbog sajentologije.

Kruz je takođe priznao da Suri više nije praktikant sajentologije, što jsu mediji nazvali "velikim priznanjem jer se svako ko napusti veru smatra supresivnom osobom i odsečen je od svih članova crkve, uključujući i njihove neposredne porodica."

Prema pisanju "Fox News-a" iz 2016. godine, Tom Kruz je izgubio kontakt sa Suri kada je imala sedam godina.

Suri Kruz oca nije videla osam godina
Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

U junu 2017, procurile su informacije da je glumac navodno odbio da se sastane sa Suri na "Dan očeva" iako je bio udaljen samo 35 kilometara.

Naime, Tom je navodno dobio dozvolu od suda da ćerku može da vidi deset dana u mesecu, ali je sam odlučio da tu mogućnost ne iskoristi, a mnogi tvrde i da je Kejti Holms najverovatnije potpisala neku vrstu ugovora o tajnosti u kojem kaže da neće reći ništa loše o sajentologiji kako bi mogla zadržati svoje primarno starateljstvo nad Suri.

Suri sve više liči na majku Kejti Holms
Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Rekli bismo da Suri danas živi srećnim životom, a paparaci je slikaju kako šeta sa prijateljima i majkom Njujorkom. Mnogi komentarišu da Tom danas verovatno ne bi prepoznao svoju ćerku Suri koja sve više podseća na majku Kejti, a više njenjih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Robert O'Neil / SplashNews.com / Splash / Profimedia Ćerka slavnog glumca izrasla je u pravu lepoticu

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!