Možda u Holivudu granice ne postoje, ali to ne znači da one kod pojedinih slavnih muškaraca nisu pređene kada je reč o estetskim operacijama. Neki poznati muškarci ne kriju da rado potraže pomoć kod "plastičara", dok ostali, poput Toma Kruza, i dalje negoduju ove navode.

Bilo kako bilo, fotografije i paparaci su uvek tu da dokažu suprotno. Tako je nedavno "novo lice" Toma Kruza zaprepastilo javnost jer se glumac podvrgao preteranoj količini botoksa, zbog čega ne izgleda kao pre.

tom kruz
Profimedia 

Mnogi glumci prepustili su se i operaciji nosa, zatezanju kapaka, liposukciji i mnogim drugim estetskim operacijama, zbog čega danas izgledaju neprepoznatljivo, poput Donatele Versaće.

Ešton Kučer

eston kucer
Profimedia 

Ešton Kučer navodno je bio nezadovoljan izgledom svog nosa, pa je odlučio da ga 'izravna' kod plastičnog hirurga. "100 Plastic Surgery" navodi da je glumac prvi put operisao nos u srednjoj školi, a drugi put u početku svoje manekenske karijere.

Zak Efron

zak efron
printscreen/youtube, printscreen/instagram 

Ovom transformacijom bili su mnogi razočarani. Obožavatelji su se pitali šta se desilo sa licem Zaka Efrona, dok su mnogi pokušali da mu skrenu pažnju da mu botoks nije potreban.

Osim toga, Zak je korigovao svoj nos, a fotografije koje su nedavno osvanule pokazale su da je njegovo lice maltene izdeformisano.

Tom Kruz

tom kruz
printscreen/youtube 

Odavno se šuška da je holivudska faca napravila nekoliko intervencija na svom nosu, a stručnjaci su nedavno otkrili da je glumac lice popunio filerima.

Nakon što se pojavio na bejzbol utakmici u San Francisku sa svojim sinom Konorom, fanovi su primetili promene kada je reč o glumčevom fizičkom izgledu.

Robert Patinson

robert patinson
Shutterstock 

Zvezda "Sumrak sage" podvrgla se operaciji nosa pre samog pojavljivanja u ulozi seksi vampira. Glumac nikada nije komentarisao ovu temu.

Silvester Stalone

silvester stalone
screenshoot/instagram 

Stalone je počeo sa korekcijama pre više od jedne decenije i glumac danas ne krije da je postao zavistan od njih. Kako kaže, želeo je da zaustavi proces starenja.

Ipak, mnogi kažu da je junak akcionih filmova samo upropastio i izdeformisao lice, umesto što je cilj bio da izgleda sasvim mlađe.

Džon Travolta

Estetske operacije poznatih muškaraca
Shutterstock 

Kada je pre nekoliko godina prikazana serija "Narod protiv OJ Simpsona: Američka kriminalistička priča", u kojoj je igrao Džon Travolta, ljudi su masovno komentarisali njegov izgled.

"Travolta izgleda kao voštana figura samog sebe koju je neko ostavio blizu radijatora", "Šta se desilo s Travoltom? Od plastike je!", "Kao da mu se lice topi", samo su neki od komentara na društvenim mrežama. Danas izgleda potpuno drugačije, ali i dalje neprepoznatljivo i to ne samo zbog promene "frizure".

Sajmon Kauel

sajmon kauel
JM Enternational / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Sajmon Kauel godinama koristi botoks, filere i zateže lice, ali kao posledica svega toga, završio je sa "tužnim licem". U jednoj TV emisiji koja je bila posvećena ovoj temi, lekar Lekar Aleks Karidis govorio je o posledicama estetskih zahvata kod poznatih, pa je za primer uzeo upravo Sajmona koji je, kako kaže, već u tridesetim godinama počeo da "izgleda starije".

- Oko linije vilice vidite da se javlja neko presavijanje i nabiranje, to je prirodni proces starenja - rekao je u programu pokazujući stare Sajmonove fotografije.

- Nadam se da sada izgledam bolje. Pre nekoliko godina sam preterao s botoksom jer su svi na televiziji to radili. Sada biram samo čišćenje i masiranje lica što je vrlo opuštajuće - priznao je Sajmon jednom prilikom.

Bred Pit

bred pit
Shutterstock 

Oduvek je važio za najboljeg, najlepšeg i najzgodnijeg frajera Holivuda. Ipak, za Breda Pita se takođe navodi da je potražio pomoć estetskih hirurga, kao i da je operisao uši u želji da budu manje.