Mnogi bi pomislili da, kada su vam roditelji slavne osobe, to automatski znači život na visokoj nozi, bez briga i problema. Nažalost, situacija nije uvek takva, što su najbolje osetila na svojoj koži vanbračna deca poznatih "faca" Holivuda. 

Za razliku od priznatih naslednika, njihovi životi često su bili nalik košmaru, te su neki primorani i da žive na ulici iako im očevi imaju milione. Ipak, postoje i oni čiji su se roditelji ipak dozvali pameti i učinili im živote nešto podnošljivijim, makar u nekom trenutku. 

U nastavku otkrivamo ko sve u Holivudu ima vanbračnu decu, ali i kakav odnos danas imaju sa njima.

Arnold Švarceneger

Džozef Baena je plod afere.
printscreen/instagram 

Poznati snagator Arnold Švarceneger uhvaćen je u aferi sa spremačicom i dadiljom Midlred Baenom tek kada je njihov sin porastao i počeo da liči na slavnog oca. Najgore od svega je što je u isto vreme kada je Mildred nosila Albertovog sina, bila trudna i glumčeva supruga.

Mnogima je fascinantno i da od petoro dece koje ima, vanbračni sin Džozef najviše nalikuje Švarcenegeru. Mildred je svojevremeno govorila o aferi za magazin "Hello!". Otkrila je da je supruga glumca naslutila da imaju aferu zbog njihovih šaputanja po kući i da joj je uvek govorila da joj se može obratiti ako joj nešto treba.

U jednom trenutku je pitala Mildred da li ima aferu s njenim mužem.

"Bila je tako jaka. Plakala je sa mnom i rekla mi da se dignem s kolena. Držale smo se za ruke i rekla sam joj da nije Arni kriv, da je potrebno dvoje", otkrila je dadilja.  

Inače, Arnold godinama nije želeo da ima išta sa sinom, ali danas imaju dobar odnos. Kupio mu je i kuću i obezbedio i njega i majku, dok su u prošlosti živeli veoma skromno.

Stiven Tajler

Liv Tajler je ćerka Stivena Tajlera.
ENT / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Problematični roker, Stiven Tajler, frontmen kultnog benda "Aerosmitha" dobio je ćerku sa grupi devojkom Bebe Bjuel, ali je to saznao mnogo kasnije. Ta devojčica je danas poznata glumica Liv Tajler. Liv je mislila da je očuh Tod Rundgren njen tata sve do svoje osme godine kada ju je majka odvela na koncert, a tada je videla njegovu drugu ćerku i povezala kockice.

Oven Vilson

Oven Vilson sa jednim od sinova.
instagram/LAFC 

Slavni glumac ima troje dece, ali je priznao samo sinove - Forda (13) i Fina (10). Sa njima redovno provodi vreme, dok ćerkicu ne želi da upozna. Ona danas ima šest godina, i sa Ovenom nema nikakvu komunikaciju, već o njoj svu brigu vodi majka Varuni Vongsvirats.

Oven Vilson je redovan sa sinovima.
instagram/LAFC 

Ona i glumac bili su svojevremeno u vezi, ali od trenutka kada je Varuni zatrudnela, Vilson je prekinuo sa njom kontakt, te je čak promenio i broj telefona.

Tražio je i test očinstva. No, uprkos dokazu da on jeste otac, Vilson i dalje ne želi da ima išta sa ćerkicom. Varuni čak nije ni želela da joj plaća alimentaciju za ćerku, iako joj glumac redovno isplaćuje iznos od 25.000 dolara koliko je sud odredio, već joj je bilo bitno da samo bude prisutan u životu ćerke, ali on to i dalje odbija.

Vladimir Putin

Vladimir Putin navodno ima samo dve ćerke
Mikhail Metzel / TASS / Profimedia 

Iako važi da Putin ima samo dve ćerke - Mariju i Jekaterinu, koje je dobio u braku sa Ljudmilom Škerbnjevom tokom braka dugog skoro 30 godina, strani mediji su godinama unazad pisali da je i sa navodnom ljubavnicom, nekadašnjom kućnom pomoćnicom Svetlanom Krivnohik dobio ćerku po imenu Elizabeta, koja se do skoro na mrežama predstavljala kao Luiza Rozova.

Luiza Rozova je tajna ćerka Putina
Elizaveta Krivonogikh / WillWest News / Profimedia 

Te informacije nikada nisu bile potvrđene, no prilikom otkrivanja Pandorinih dokumenata otkriveno je da je Svetlana suvlasnica jedne ruske banke, kao i da poseduje milione dolara i vredne nekretnine u Moskvi, Sankt Peterburgu i Sočiju. Kako je bila čistačica i spremačica celog veka, jasno je da neko ko se bavi takvim poslovima ne može da priušti ovako nešto.

Sama Elizabeta nosi i prezime Vladimirovna, po ocu, a i likom su veoma slični, iako se na mrežama ne može naći mnogo fotografija Putinove naslednice, naročito nakon što je izbrisala Instagram nakon višemesečne torture.

Luiza Rozova je izbrisala mreže nakon skandala
pritnscreen/instagram 

Problemi su počeli kada je na društvenim mrežama stalno pokazivala svoje bogatstvo, skupu odeću i raskošan način života, što je mnogima smetalo s obzirom da je tada krenuo rat u Ukrajini. Brzo je naišla na negativne komentare, zbog kojih je na kraju obrisala svoj Instagram profil.

Luiza Rozova se hvalila bogatstvom na mrežama
pritnscreen/instagram 

Nakon što je nestala sa mreža mesec dana, nije bilo poznato gde se nalazi sve do nedavno kada se vratila u luksuznu vilu u Sankt Peterburgu. Vrednost vile je pre pada zbog ruske invazije bila oko 1.7 miliona funti. Prostrana vila nalazi se u elitnom delu grada Fontanka 76 i uređena je u art deko stilu.

Interesantno je da se saznalo za lokaciju Elizabete kada su hakovani podaci o naručivanju hrane. Ona se inače nedavno vratila na Instagram, ali ga drži strogo zaključanim.

Tom Džons

Tom Džons ima vanbračnog sina
Shutterstock 

Iako slavni muzičar ima na računu preko 175 miliona dolara, njegov sin nije video ni "cvonjka", i ne samo to, već i živi kao beskućnik i moli za hleb. Nažalost, "kola" su se slomila upravo na Džonotanu samo iz jednog razloga - što je nastao kao plod afere.

Mama Džonatana, Ketrin Berkeri, nekada je bila model, a upoznala je Džonsa tokom njegove turneje po Americi u oktobru 1987. godine.

Nakon kratke trodnevne veze, Ketrin, koja je tada imala 24 godine, otkrila je da je trudna. U junu 1988. godine, rodila je dečaka Džonatana, a onda je usledilo nekoliko meseci borbe u sudnici kako bi pevač priznao očinstvo.

Prema presudi američkog suda iz 1989. godine, na osnovu DNK testiranja, potvrđeno je da je Tom Džons zaista otac deteta. Međutim, on je i dalje tvrdio suprotno. Džons je Ketrin platio vanparničnu nagodbu od 50.000 funti, a bio je obavezan da plaća alimentaciju od 1.700 funti mesečno do sinovljeve 18. godine. Ipak, Tom nije bio prisutan u Džonotanovom životu, te se čak veruje da se nikada nisu ni sreli lično.

Džonotan Berkeri je beskućnik
Dan Callister, PacificCoastNews. / Pacific coast news / Profimedia 

Nažalost, život Džonatana, koji sada ima 35 godina, bio je veoma težak. Prošao je kroz period kada je bio beskućnik, boravio je u skloništima za odrasle i spavao na klupama u gradskim parkovima.

Pokušao je da stupi u kontakt sa svojim ocem Tomom i polubratom Markom, ali nije dobio odgovor od njih. Nije tražio nikakvu pomoć, samo je želeo da se upoznaju.

Sajmon Kauel

sajmon kauel sa ženom
PALACE LEE / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Muzički mogul i tv zvezda Sajmon Kauel iznenadio je 2013. sve vestima da će postati tata. Još šokantnije: njegovo tajno dete nastalo je kao rezultat preljube. Kauel je se zapravo viđao sa ženom svog najboljeg prijatelja, a na kraju je bio imenovan kao korespondent u njihovim papirima za razvod.

Gavin Rosdejl

Gavin Rosdejl je dobio ćerku vanbračno
@CelebCandidly / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Roker Gavin Rosdejl mislio je da je on samo kum Dejzi Lou, sve dok test očinstva 2004. nije pokazao da je on zapravo biološki tata tada 14-godišnjakinje. Rosdejl je imao petogodišnju vezu sa Dejzinom majkom, Perl Lou, osamdesetih, dok je još bila udata za specijalistu za plodnost Bronera Handvergera. Kada je saznao da ima ćerku, Rosdejl je već bio oženjen svojom tadašnjom suprugom Gven Stefani.

Slavni koji imaju vanbračnu decu
f44 / Zuma Press / Profimedia 

Međutim, sa aferama je nastavio i u ovom braku, što je dovelo do razvoda.

Džek Nikolson

Džek Nikolson ima petoro dece.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Podsetimo, glumac ima ćerku Dženifer Nikolson iz braka sa Sandrom Najt, sina Kejleba Godarda sa bivšom koleginicom Suzan Anspah, ćerku Hani Holman sa manekenkom Vini Holman i ćerku Lorejn i sina Reja sa glumicom Rebekom Brusard. Takođe, u prolaznoj avanturi je dobio i ćerku Tesu, ali ona je jedina koju ne želi da upozna niti prizna.

Tesa gurin je vanbračna ćerka Džeka Nikolsona
printscreen/instagram 

Tesa, koja je i sama krenula stopama slavnog oca, nije skrivala da joj je ovo teško padalo, te da je i dalje na neki način besna što je ispala "kolateralna šteta" u odnosu njenih roditelja.

Tesu je inače majka odgajala sama, ali je pohađala privatne škole koje je navodno platio njen otac. Ali uprkos tome što joj je navodno pružao finansijsku pomoć, Nikolson nije bio u kontaktu sa njom dugi niz godina, a kasnije je samo plaćao alimentaciju i to je bilo to.

"Moja mama je želela da budem u kontaktu s njim, ali on je rekao da nije zainteresovan", rekla je ona.

Na pitanje novinara sajta Daily Beast zašto je to bio slučaj, Gurin je odgovorila: "Mislim da mi niko nikada nije dao konkretan odgovor."

Hju Grant

Hju Grant ima petoro dece, a troje vanbračne
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Slavni glumac je rekorder po pitanju vanbračne dece. Naime, on je dobio sina 2012. godine sa švedskom TV producenticom Anom Elisabet Eberštajn, i to samo tri meseca pre nego što se rodio njegov drugi sin Feliks, kojeg je dobio sa drugom ljubavnicom Tinglan Hong. 

Glumac je tada rekao da "voli da ima decu". Interesantno je da je sa ljubavnicom Anom kasnije dobio i ćerku, a potom su se i venčali. Jedan je od retkih koji ima dobar odnos sa svom decom i vodi računa o njima.

Princ Albert

Jasmin Grimaldi je vanbračna ćerka Alberta.
LIONEL URMAN / Sipa Press / Profimedia 

Još jedan rekorder na listi je definitivno i princ Albert koji ima dvoje vanbračne dece. On je dobio u prošlosti ćerku Jasmin Grimaldi i sina Aleksandera i to u vreme kada je uveliko bio sa princezom Šarlin.

Kada je reč o Jasmin, ona je zapravo rezultat dvonedeljne ljubavne avanture Alberta i američke konobarice Tamare Rotolo 1991. godine. Albert je priznao očinstvo 2006. godine i od tada nastoji da njegova vanbračna ćerka postane deo porodice u Monaku.

Jasmin je studirala pevanje i glumu na univerzitetu u Njujorku i nastoji da krene stopama svoje bake Grejs Keli.

Njen put do Grimaldijevih nije bio jednostavan. Majka joj je stalno ponavljala ko joj je otac, ali upoznala ga je tek kada je imala 11 godina.

"Čeznula sam za tim trenutkom da bih uspostavila vezu sa ocem, da bih ga upoznala i naterala da i on mene upozna. Nisam imala oca i to mi je nedostajalo", kaže ona. Danas imaju divan odnos u kome uživaju, ali nije bilo jednostavno.

Jasmin Grimaldi danas ima lep odnos sa ocem.
Xavier Collin/Image Press Agency / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

"Imala sam 14 godina, bila sam pred upisom u gimnaziju kada se saznalo da moj otac ima ćerku i da sam to ja", ispričala je svojevremeno. Paparaci su je pratili u stopu. "Bila je to velika promena za mladu osobu, najednom sam se našla u središtu pažnje."

Sva Albertova deca
pritnscreen/instagram 

Sa druge strane, ništa nije lakše bilo ni njenom bratu Aleksanderu koji je danas uspešan model. Njegova majka Nikol i Albert imali su tajnu vezu još u vreme kada je on uplovio u odnos sa Šarlin. Navodno je bio ludački zaljubljen u nju, međutim, njegov otac se isprečio na njihovom putu. 

Nikol je i zatrudnela, a kasnije se spekulisalo da Albert uopšte nije otac deteta. No, dokazalo se da je Aleksandre ipak njegov. Albert je kasnije bio uključen u život dečaka, a čini se da je u dobrim odnosima i sa Nikol koja na svom Instagram profilu ima popriličan broj fotografija sa njim.

Ipak, na ratnoj nozi je sa Šarlin koja ju je razljutila kada je njenog sina stavila u deo sa poslugom, zbog čega je redovno javno "pljuje".

Pi Didi

Reper koji se trenutno suočava sa ozbiljnim optužbama za zlostavljanje žena i preprodaju narkotika, kao i podvođenje maloletnica, imao je i buran ljubavni život. On je 2007. dobio ćerku sa ljubavnicom Sarom Čepmen, fotografkinjom iz Atlante. 

Rođenje ćerke dovelo je do kraja njegove dugogodišnje veze sa modelom Kim Porter koja mu je pre toga rodila troje dece. 

Džud Lou

Džud Lou je dobio dete sa ljubavnicom.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Slavni glumac je 2009. dobio vanbračno dete sa bivšom američkom manekenkom Samantom Burk. U tom trenutku je glumac već imao troje dece sa Sejdi Frost, kada je upoznao 24.godišnju lepoticu u noćnom klubu u Njujorku. 

Imali su jednu strastvenu noć, a sledeće godine je rođena ćerkica Sofija. Ovaj "izlet" skupo ga je koštao, s obzirom da je kasnije glumac potpisao ugovor o izdržavanju dece vredan više od 2 miliona funti, uključujući 5.000 funti mesečnih troškova života sa školarinama i medicinskim računima.

Edi Marfi

Nakon burnog raskida nakon tajne afere, Edi Marfi je veoma javno negirao da je otac ćerke Mel Bi, nekadašnje Scary Spice, Ejndžel. Devojčica je rođena 2007. godine, a test očinstva je kasnije pokazao da je on tata.

Međutim, čak ni tada, Marfi nije želeo da ima išta sa ćerkom. Sud je naložio da plaća 35,000 alimenacije, a glumac je godinama govorio da ga je pevačica prevarila da imaju dete.

Iako plaća alimentaciju, nije zainteresovan da ima bilo kakav odnos sa Ejndžel.

Pročitajte još: GDE JE NESTALA PUTINOVA VANBRAČNA ĆERKA: Tatine pare i moć nisu mogle da je zaštite nakon bednog poteza

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

ŽIVI NA SILU SA MUŽEM IAKO JE PODNET ZAHTEV ZA RAZVOD! Novosađanka za Kurir: Jezivo je, deca žive u prljavštini SVEKRVA SE USELILA Kurir televizija

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!