Jedna od najlepših glumica sveta, Sijena Miler, našla se na novoj naslovnici "Vogue", na kojoj je u prvom planu bio njen trudnički stomak. Slavna lepotica prvi put se dotakla i veze sa gotovo 15 godina mlađim izabranikom Olijem Grinom sa kojim čeka prvo zajedničko dete i tom prilikom je otkrila da će uskoro njihova porodica biti bogatija za još jednu devojčicu.

Podsetimo, Miler već ima ćerku Marlou koju je dobila u odnosu sa bivšim partnerom Tomom Staridžom. "Bilo mi je krivo što Marlou nije imala malog partnera u 'zločinu'", rekla je Sijena o svojoj trudnoći. Emili Blant koja je takođe intervjuisana u izdanju dodala je: "Pričale smo o tome godinama. Samo joj je bila potrebna prava osoba, i to zaista vidim u Oliju".

Podsetimo, priče o trudnoći slavne glumice počele su da kruže još u avgustu kada je uslikana na plaži na Ibici sa većim stomakom, ali je o svemu progovorila tek sada.

Sijena Miler je uslikana sa stomakom.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

"Bila sam nervozna i na pomisao da se slikam za naslovnu "Vogue". Ali kada se to desilo, sve ostalo se činilo dosadnim. Bila sam u fazonu - imaću tu fotografiju do kraja života. Fascinantno je kako se borimo protiv sopstvenih predrasuda. Konstantno to radim", rekla je glumica.

Miler je otkrila da je zamrznula jajne ćelije sa 40 godina u intervjuu za Elle UK 2022. "Budući da sam bila zaista fokusirana na potrebu da imam još jednu bebu, jednostavno sam pristupila svemu sa - ako se dogodi, dogodiće se", rekla je ona. "Ta vrsta egzistencijalne pretnje se raspršila sa ovom trudnoćom".

"Volela bih da dođem do tačke u kojoj nisam osećala potrebu da se šalim na račun toga da sam starija i da ću imati bebu", dodala je.

Glumica, koja ovog meseca puni 42 godine, dotakla se i gotovo 15-godišnje razlike u godinama između nje i njenog partnera.

"Pretpostavljam da bi bilo komplikovano za svakoga do tačke da se zamisli, ali među nama ničeg drugog do ljubavi i radosti", rekla je Miler o svojoj vezi sa Grinom (27). "Mislim da ne možete da donosite zakone o stvarima srca."

Podsetimo, Sijena je zbog Olija raskinula i veridbu sa Lukasom Zvirnerom, a od momenta kada su uplovili u vezu, retko su se odvajali. Zbog svega su oduševljeni fanovi, svaki put kada bi se njihove fotografije našle na mrežama komentarisali: "Nađite nekog da vas gleda kao Oli Sijenu". I zaista, mladi producent gotovo je opčinjen svojom devojkom

Oli Grin obožava Sijenu Miler.
James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Glumica je pre Lukasa bila u vezi sa Tomom sa kojim ima i ćerku Marlou (9), a zbog deteta ostali u odličnim odnosima. Iako danas uživa kraj Olija, Sijena je doživela javno poniženja od bivšeg.

Javnosti je najpoznatija po vezi sa Džud Loom koji je bio okrutan prema njoj. Njihova romansa bila je tema broj jedan tih godina. Pričalo se da je zbog Sijene glumac ostavio dizajnerku Sejdi Frost sa kojom ima troje dece. Sijena i Džad su se i verili, a potom je novi skandal stigao do javnosti.

Sijena Miler i Džad Lou bili su u turbulentnoj vezi.
Keith Mayhew / Newscom / Profimedia 

Naime, glumac ju je prevario sa dadiljom, a zatim je napravio dete konobarici. Sijena je momentalno u javnosti bila predstavljena kao prevarena žena i svi njeni glumački projekti pali su u vodu.

"Bilo je stvarno teško. Nadam se da tako nešto više nikada u životu neću doživeti. Baš sam otvarala predstavu u pozorištu u kojoj sam imala glavnu ulogu i nedeljama sam morala sama ustajati iz kreveta i suočavati se s raskidom koji je postao javan. A onda sam morala stati svake večeri ispred 800 ljudi. Tih prvih nekoliko nedelja se uopšte ne sećam", rekla je glumica u jednom intervjuu.

Sijena Miler je prošla pakao nakon veze sa Džadom.
Shutterstock 

Pročitajte još: GLUMAC JE ŽENU VARAO SA DADILJOM, A DETE NAPRAVIO KONOBARICI Vratila mu je istom merom i to sa njegovim najboljim drugom

Ipak, Sijena je oprostila Džadu i par se ponovo verio 2010. godine. Ali sledeće godine su ipak proglasili kraj jer Sijena ipak nije mogla da mu oprosti neveru.

Ali tada je do javnosti stigla i jedna neverovatna činjenica: izgleda da je Sijena odlučila da Džadu vrati milo za dragopa ga je prevarila sa njegovim najboljim prijateljem Danijelom Krejgom.

Danijel Krejg je bio sa Sijenom Miler
Shutterstock 

Džad Lo je potvrdio glasine i rekao da, kada je čuo za neveru, odmah je pozvao Danijela sa kojim se posvađao. Nakon svih ljubavnih brodoloma, Sijeni je sunce granulo ipak sa mladim Olijem i definitivno izgleda srećnije nego i u jednoj vezi.

Jose Perez/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia, Old Boy's Club / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Modni stil slavne glumice

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Pogledajte kako živi najskuplja ljubavnica na svetu Instagram/yana.orfeeva

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!