Kraljica boho šika, Sijena Miler konačno je srećna u ljubavi. Nakon brojnih ljubavnih brodoloma sreću je našla kraj 15 godina mlađeg dečka Olija Grina i to malo nakon što je raskinula veridbu sa Lukasom Zvirnerom. Od tog momenta Oli i Sijena se ne odvajaju, niti biraju vreme i mesto za pokazivanje emocija.

Isti scenario priredili su i publici na Vimbldonu, a mlađani Oli nije skidao pogled, ali i ruke sa lepe glumice koja se sve vreme osmehivala. "Nađite nekog da vas gleda kao Oli Sijenu", komentarisali su mnogi kada su se paparaco fotke našle na mrežama. 

Sijena Miler i Oli Grin sve vreme su razmenjivali nežnosti na Vimbldonu.
James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia 

I zaista, mladi producent gledao je sa divljenjem svoju devojku u romantično beloj haljini kako srčano navija, a potom je mazio po ramenu i vratu i ljubio kada god bi se za to ukazala prilika. 

Sve vreme su se smejali internim šalama, te je više nego jasno da su oboje na sedmom nebu, a da je ljubav u zenitu. Naravno, njihovo ponašanje i vreli dodiri nisu promakli ni publici koja se okretala s vremena na vreme i pratila šta par radi.

Interesantno je i to što je na samo par metara od njih sedeo njen bivši verenik Tom Staridž, sa kojim ima i ćerkicu, a koji je na Vimbldon došao sa novom izabranicom Alekson Čeng. 

Ipak, čini se da ni jednima, ni drugima nije bilo neprijatno, te da su svi više nego uživali u mečevima.

Jose Perez/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia, Old Boy's Club / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Modni stil slavne glumice

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!