Lepa glumica Sijena Miler već neko vreme uživa u romansi sa 15 godina mlađim dečkom Olijem Grinom. Par se retko odvaja jedno od drugog, a njihovi vreli poljupci čak su i obeležili ovogodišnji Roland Garros.

Kako tvrde izvori, emocije među njima su toliko jake a već govore i o zajedničkom životu i prave dalje planove, što je iznenađujuće ako se uzme u obzir da je nedavno raskinula veridbu sa bivšim partnerom Lukasom Zvirnerom i to samo 9 meseci nakon što ju je zaprosio.

Sijena Miler nedavno je raskinula veridbu.
Shutterstock 

Zapravo, glumica važi za jednu od najvećih zavodnica Holivuda, a njen ljubavni život gotovo je filmski. Setimo se samo njene veze sa jednim od miljenika žena - Džudom Louom. Zapravo, napre se pričalo da je Sijena rasturila glumčev brak sa dizajnerkom Sejdi Frost, sa kojom ima troje dece - ćerku Ajris i sinove Rafertija i Rudija.

Sijena Miler i Džud Lou bili su holivudski it par.
Keith Mayhew / Newscom / Profimedia 

Naredne godine su vezu krunisali veridbom, a zatim je na red došao skandal koji je potpuno promenio tok njihovih uspešnih karijera. Naime, glumac je koleginicu i bivšu partnerku Sijenu Miler prevario s dadiljom, a nakon toga je napravio dete konobarici Samanti Burk. Sve detalje prevare saznali su svi kada je njegova nevera procurila u medije, a taj trenutak zasenio je sve što je Miler radila na profesionalnom planu.

- Bilo je zaista teško. Nadam se da tako nešto više nikada u životu neću doživeti. Taman sam otvarala predstavu u pozorištu u kojoj sam imala glavnu ulogu i nedeljama sam morala sama da ustajem iz kreveta i da se suočavam s javnim raskidom, a onda da stanem svake večeri pred 800 ljudi. Tih prvih nekoliko nedelja se uopšte ne sećam - rekla je glumica u intervjuu.

Sijena Miler kaže da je teško prešla preko prevare Džuda Loa.
Zed Jameson / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Džud Lou i Sijena Miler prekinuli su veridbu kada je dadilja Dejzi javno ispričala da je imala aferu sa njim 2005. godine. Ipak, to nije zauvek prekinulo njegovu i Sijeninu vezu - bar ne odmah. Tada su prekinuli, a ponovo su se verili 2010. godine, ali su se već sledeće rastali. Kako su tada navodili svetski mediji koji se bave životima poznatih, Sijena nije mogla da mu oprosti prevaru sa dadiljom i pored velike ljubavi koja ih je vezivala.

Džud Lou je Sijenu Miler prevario sa više žena.
- / Shutterstock Editorial / Profimedia 

I dok ju je ceo Holivud smatrao "žrtvom" i žalio je zbog onoga što joj je učinila, kako kaže, njena najveća ljubav, u javnost je dospelo da ni ona sama nije bila takvo nevinašce za kakvo se predstavljala. Ona je nevernom dečku uzvratila istom merom, ako ne i gore, jer ga je varala sa njegovim najboljim drugom - Danijelom Krejgom.

Sijena Miler prevarila je Džuda Loa sa Danijelom Krejgom.
Shutterstock 

Džud je svojevremeno i potvrdio ova nagađanja, te otkrio da se, kada je saznao za aferu, telefonski posvađao sa Danijelom. Tokom te vike, savetovao je Danijelu da prizna sve svojoj devojci sa kojom je u to vreme bio veren. Džud i Danijel su godinama bili najbolji prijatelji i bliski saradnici pre nego što je afera poptuno prekinula njihov odnos.

Inače, Sijena je nakon cele te priče uplovila u romansu sa pozorišnim glumcem Tomom Starindžom sa kojim je kasnije dobila i ćerku Marlou koja sada već ima 10 godina. Svojim ljubavnim odabirima često je punila stranice štampe, te čak ni njene najveće obožavatelje više ne čude njeni "ispadi".

Sijena Miler uživa sa 15 godina mlađim.
MJ Pictures / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!