Iako važi da Putin ima samo dve ćerke - Mariju i Jekaterinu, koje je dobio u braku sa Ljudmilom Škerbnjevom tokom braka dugog skoro 30 godina, strani mediji su godinama unazad pisali da je i sa navodnom ljubavnicom, nekadašnjom kućnom pomoćnicom Svetlanom Krivnohik dobio ćerku po imenuElizabeta, koja se do skoro na mrežama predstavljala kao Luiza Rozova.

Te informacije nikada nisu bile potvrđene, no prilikom otkrivanja Pandorinih dokumenata otkriveno je da je Svetlana suvlasnica jedne ruske banke, kao i da poseduje milione dolara i vredne nekretnine u Moskvi, Sankt Peterburgu i Sočiju. Kako je bila čistačica i spremačica celog veka, jasno je da neko ko se bavi takvim poslovima ne može da priušti ovako nešto. 

Putinova navodna ljubavnica.
pritnscreen/instagram 

Postoje navodi da je novac dobila upravo od samog ruskog predsednika, iako su to iz Putinovog tima oštro demantovali.

Međutim, sama Elizabeta nosi i prezime Vladimirovna, po ocu, a i likom su veoma slični, iako se na mrežama ne može naći mnogo fotografija Putinove naslednice, naročito nakon što je izbrisala Instagram nakon višemesečne torture. 

Problem je nastao nakon što se na mrežama redovno hvalila luksuzom, markiranim krpicama i životom na visokoj nozi, što je bilo bezosećajno kada je otpočeo rat u Ukrajini. U roku od nekoliko dana razmetanje novcem bukvalno joj je preselo.

Luiza Rozova liči na Putina.
Elizaveta Krivonogikh / WillWest News / Profimedia 

Naime, svaku njenu objavu ljudi su zasipali negativnim komentarima, a zbog svega, Luiza je na kraju obrisala Instagram.

"Sediš li u bunkeru?? Poput pacova?", jedna je od poruka koju je ova mlada devojka dobila nakon što je počeo rat. Zapravo, ispod svake objave bilo je na stotine negativnih komentara, a mnogi postovi su uključivali ukrajinsku plavo-žutu zastavu.

Luiza Rozova pre nego što je izbrisala Instagram
Not supplied / WillWest News / Profimedia 

Pročitajte još: GDE JE PUTINOVA ĆERKA? Nakon osuda zbog hvalisanja novcem nestala je sa mreža, a sad se zna njena tajna lokacija

Nakon nestanka sa mreža mesec dana nije uopšte bilo poznato gde se Luiza nalazi, sve do pre par meseci kada je otkriveno da se vratila u luksuzno zdanje u Sankt Peterburgu.

Naime, kako prenosi Mirror, vrednost palate pre nedavnog pada zbog ruske invazije i sankcija bila je oko 1.7 miliona funti. Prostrana vila od 1.312 kvadrata koju je izgradila nemačka kompanija "Engel & Voelkers" nalazi se u elitnom delu grada Fontanka 76, a uređena je u art deko stilu.

Istini za volju, ko zna do kada bi lokacija Putinove ćerke ostala tajna da tinejdžerka nije naručivala hranu, da Oleg Jemeljanov - povezan sa zatvorenim oporbenim čelnikom Aleksejem Navaljnim - nije analizirao hakirane zapise "Yandex Fooda" koji su postali javno dostupni. Oni pokazuju nepoznat stan povezan s Krivonogikom na nasipu Fontanke broj 76, rekao je.

Luiza Rozova se našla na meti kritika.
printscreen/instagram 

"Vau, Putinova (bivša) ljubavnica Svetlana Krivonogik ima stan ukupne površine od skoro 400 kvadratnih metara na nasipu reke Fontanke", rekao je Jemeljanov i dodao: "Hvala na objavi Luizi Vladimirovnoj (Rozovi) koja je naručivala hranu na tu adresu."

Inače, Luiza se nedavno vratila na Instagram, ali svoj profil drži strogo zaključanim. Čini se da je ostavila samo 6 fotografija na profilu, a iako je prati 5,421 ljudi, ona ne prati nikoga.

Luiza Rozova se vratila na Instagram
printscreen/instagram 

U javnosti nije viđena, niti se oglašavala na drugim platformama, te je jasno da će se još neko duže vreme truditi da bude van fokus javnosti. A još njenih fotografija pogledajte u nastavku.

pritnscreen/instagram Pogledajte još fotografija Luize Rozove, odnosno Jelizavete Vladimirovne, tajne Putinove ćerke.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

OVO SU PUTINOVI PRIORITETI U NOVOM MANDATU! Stručnjaci odgonetnuli: Nova članica BRISC-a će doprineti ekonomoskom rastu  Kurir televizija

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!