Ksenia Šojgu šokirala je svet kada su se na mrežama pojavile njene toples fotografije.

Sa osmehom na licu, kao da samo malo dalje od nje ne bukti rat mesecima, ćerka ruskog ministra odbrane pozirala je u toplesu i tangama, dok se igra sa nožnim prstima u prvi mah nepoznatog muškarca, za kojeg se kasnije ispostavilo da je u pitanju njen muž.

Oni su uživali na plaži Crnog mora, opušteni i dobro raspoloženi, a sporna fotografija nastala je samo dve nedelje nakon što je Ksenia ugostila ruskog predsednika Vladimira Putina i svog oca tokom posete Sankt Peterburgu.

To ne treba da čudi s obzirom da je ona sama dešavanja u Ukrajini nazvala "vojnom akcijom" i jedna je od onih koja navija za očeve poteze tokom rata.

Ksenia Šojgu iznenadila je sve toples fotografijama.
Not supplied / WillWest News / Profimedia 

Ksenia je inače diplomirala na Ekonomskom fakultetu, a, prema pisanjima stranih medija, trenutno radi u Gazprombanci.

Kao i uvek, jednoj grupi ljudi su se svidele njene golišave fotografije, dok su postojali i oni koji su bili razjareni činjenicom da ćerka ruskog ministra odbrane uživa i provocira na mrežama dok između Rusije i Ukrajine bukti rat.

Ksenia Šojgu je ćerka ruskog ministra odbrane.
Ksenia Shoigu / WillWest News / Profimedia 

Međutim, čini se da to Kseniu ama baš ništa ne dotiče. Ona je inače verena za jednog od najuspešnijih ruskih blogera i fitnes instruktora, Alekseja Stoljarova, koji na svojim mrežama s vremena na vreme deli i njene fotografije, a par je nedavno dobio i dete.

Ksenia Šojgu je verena za poznatog blogera.
Instagram 

Inače, ruska javnost brujala je nakon što su se pojavile Ksenijine fotografije nakon porođaja, s obzirom da je liniju dovela do savršenstva, što ranije nije bio slučaj, prema pisanju tamnošnjim medija.

Ona je poznata i po tome što živi veoma luskuznim životom. Tako je njena kuća u stilu kineskih pagoda, u prestićnom gradu Barviše kod Moskve (imanje tamo takođe poseduje Vladimir Putin).

Nekretninu je obelodanila ruska opozicija i njena vrednost u 2015. procenjena je na 18 miliona dolara.

Takođe, ruski korisnici interneta sumnjaju u iskrenost Stoljarovovih osećanja prema ćerki Sergeja Šojgua.

Na ruskom sajtu "Samo život", ispod članka koji opisuje život slavnog para, komentarišu: "sve je izračunao i izveo prave zaključke", "on nije moron", "imam zgodnog prijatelja koji oženio strašnu ćerku visokog činovnika Ministarstva spoljnih poslova, a kada se ispostavilo da mu je dosta, pronađen zimus u Sankt Peterburgu bez odeće i sa polomljenom lobanjom"...

Da li se par zaista voli ili je sve marketing trik Stoljarova, ne znamo, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta i procenite sami:

Instagram Pogledajte još fotografija Ksenie Šojgu sa njenim suprugom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!