Holivudska glumica Hejden Panetijer je publici postala poznata kroz brojne romantične komedije, ali i po vezi sa bokserom Vladimirom Kličkom.

Zvezda serije "Nashville" i ukrajinski bokser Vladimir Kličko su turbulentnu vezu prvi put započeli 2009. godine nakon što su ih upoznali zajednički prijatelji, a nakon 2 godine su se razišli zbog poslovnih obaveza. Ipak romansu su obnovili 2013. godine i ubrzo se verili, a ćerka Kaja stigla je kao kruna ljubavi u decembru 2014. godine.

Nakon što je na svet donela devojčicu, otvoreno je pričala o postporođajnoj depresiji, a kao najveća podrška našao joj se upravo Kličko.

U ispovesti za magazin "People" Hajden otkrila je da je dugo bila zavisna od pilula i alkohola i da se sa ovim problemom borila od 15. godine. Ovi poroci doveli su je u zdravstvenu opasnost i rizik od otkazivanja rada jetre.

"Lekari su mi rekli da će moja jetra otkazati. Više nisam dvadestogodišnjakinja koja može da se oporavi od mamurluka", rekla je glumica pa dodala:

"Što sam bila starija sve sam više bila zavisna od lekova i alkohola. Nisam mogla da zamislim život bez njih", rekla je glumica i objasnila da su njeno mentalno i fizičko zdravlje bili u toliko lošem stanju da je morala ćerku da pošalje kod oca u Ukrajinu.

Glumičina porodica bila je dugo jako zabrinuta za nju, dok je Vladimir preuzeo brigu o ćerki Kaji koja je neko vreme bila sa njim i njegovom porodicom u Ukrajini.

Vladimir Kličko preuzeo brigu o ćerki Kaji i doveo je u Ukrajinu.
SNK/246paps / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

"Budila sam se sa drhtavicom i jedini način da zapčnem dan bio je uz pomoć alkohola. Ćerku sam poslala kod oca i to je bila najteža stvar koju sam morala da uradim. Ali, želela sam da budem dobra majka, a da bih to bila morala sam da je pošaljem u bolje okruženje dok se ne izlečim", priznala je glumica koja je nakon duge pauze u svetu glume rešila da se vrati.

Glumca tvrdi da nije pila alkohol tokom trudnoće, ali da se odmah nakon porođaja vratila starom poruku. Ubrzo nakon što je ćerka Kaja otišla da živi sa Vladimirom Kličkovim, slavni par se rastao posle devet godina veze.

Još uvek se ne znaju razlozi njihovog rastanka, a mnogi sumnjaju da je u pitanju njena zavisnost koja traje od njene 15 godine. Naime, Hajden je karijeru započela još kao devojčica i sa pet godina dobila je prvi posao. Kako tvrdi, njen tim joj je, kada je imala 15 godina, davao "srećne pilule" da bi bila simpatičnija publici u intervjuima.

"Tad nisam imala pojma da koliko je bilo pogrešno što su mi davali tablete za dizanje raspoloženja i da će sve prerasti u problem i zavisnost", ispričala je glumica.

Ćerka Kaja, koju je dobila sa bokserom, trenutno je u Ukrajini koja je pod ruskom invazijom, a po rečima glumice njihova naslednica je na sigurnom.

"Odlično se nosi sa situacijom. Oduševljena sam koliko je zrela devojčica", zaključila je Hajden. 

Vladimir Kličko čuva ćerku Kaju u Ukrajini.
SNK/246paps / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Sudeći po objavama na društvenim mrežama, nikada nije bila odlučnija da svoj život vrati u normalno stanje, a osmeh na njenom licu to i potvrđuje. Sada se konačno vraća i glumi, te se čini da je Hejden konačno na pravom putu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!