Holivudsku glumicu Hejden Penetijer publika je zavolela kroz brojne romantične komedije, a svetsku slavu doneo joj je čuveni film "Vrisak", ostvarenje koje možda spada u kultne, iako su ga kritičari na samom početku nimalo nisu štedeli.

Međutim, uprkos sjajnom startu, i tome što su joj prognozirali blistavu karijeru, Hejden je lošim odlukama gotovo zatvorila vrata Holivuda. Zbog svega što se dešavalo, povukla se potpuno iz javnosti, a sada, nakon brojnih skandala konačno se vraća u velikom stilu i to kroz franšizu koja ju je proslavila.

Naime, ona će se pojaviti u najnovijem nastavku "Vriska", ali fanovi nisu preterano oduševljeni. Zapravo, svaki nastavak je ocenjen gore od prethodnog, te ne čudi da će i četvrti po redu biti čist promašaj.

Ipak, iako bi obožavatelji Penetijerove voleli da se pojavi na filmskom platnu u nekom kvalitetnijem ostvarenju, mnogi ne skrivaju zadovoljstvo što se talentovana plavuša uopšte i vratila glumi, te će sada novinske stupce puniti drugačijim vestima, a ne skandalima.

Hejden Panetijer dugo je bila poznata po skandalima.
The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Podsetimo, tokom 2018. godine, policija je morala da interveniše zbog žustre svađe Hejden i njenog oca, koja se završila tučom, a glumica je bila i pod dejstvom alkohola. Potom se početkom maja iste godine dogodila svađa sa dečkom Brajanom koji je tada svoju devojku navodno ošamario tri puta, iako se na sudu izjasnio da nije kriv.

Hejden Penetijer oprostila je dečku batine.
Roger / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Hejden su policajci nakon njenog poziva u dva ujutro pronašli u modricama i natečenu na spratu kuće, a priznala im je kako su ranije pili u jednom baru i posvađali pri dolasku kući. Navodno je jednom od policajaca priznala i kako joj je Brajan naudio i dan pre dok su bili na putovanju. Ipak, glumica je ostala s njim i nakon što je zbog njegovih udaraca počela da krvari iz nosa.

Hejden Penetijer zlostavljao je dečko, a ona je ipak ostala sa njim.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Zapravo, nakon prve romantične večere kada su ih paparaci uslikali, glumica je ukrala šou neprimerenim ponašanjem. Teturala je bosa po parkiralištu i unosila se paparacima u kameru, da na kraju počela da oh juri, dok se njen izabranik smejao sa strane.

Pre njega, Hejden je bila u vezi sa bokserom Vladimirom Kličkom s kojim se zabavljala od 2009. godine nakon što su ih upoznali zajednički prijatelji.

U maju 2011. godine par se razišao zbog poslovnih obaveza, a romansu su obnovili 2013. godine i ubrzo se verili. Ćerka Kaja stigla je kao kruna ljubavi u decembru 2014. godine, a bokser je bio najveća podrška glumici nakon što je pala u postporođajnu depresiju o kojoj je često otvoreno govorila.

Hejden je bila u vezi i sa Vladimirom Kličkom.
photofab/jaworski / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Glumičina porodica bila je dugo jako zabrinuta za nju, dok je Vladimir preuzeo brigu o ćerki Kaji koja je neko vreme bila sa njim i njegovom porodicom u Ukrajini.

Vladimir Kličko preuzeo je brigu o ćerkici.
- / Backgrid USA / Profimedia 

A onda se konačno u glumici nešto prelomilo 2020. godine. Ostavila je nasilnog dečka i tražila zabranu prilaska koju je na kraju i dobila. Sudeći po objavama na društvenim mrežama, nikada nije bila odlučnija da svoj život vrati u normalno stanje, a osmeh na njenom licu to i potvrđuje. Sada se konačno vraća i glumi, te se čini da je Hejden konačno na pravom putu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!