Iako se o ljubavnom životu Vladimira Klička ne zna mnogo, možda najpoznatija i medijski najpropraćenija veza bila sa nekada svetlom zvezdom Holivuda, glumicom Hejden Panetijer (32).

Njihov odnos bio je pun uspona i padova, te su se tako nekoliko puta mirili i raskidali, a sve su započeli još 2009. godine na promociji knjige zajedničkog prijatelja. Glumica je jednom prilikom u emisiji kod Elen Dedženeres ispričala detalje njihovog susreta.

- Rekla sam mu: Ti si ogroman. On je meni rekao: Ti si sitna. I to je bilo to. Tako smo se upoznali i zaljubili, otkrila je Pantjer.

Međutim, nakon dve godine veze su raskinuli, međutim, tada je bilo očigledno da ne mogu jedno bez drugog, te su samo nekoliko meseci kasnije snimljeni kako razmenjuju nežnosti na Floridi. Usledila je i veridba, a potom i lepa vest da čekaju prvo dete. Međutim, glumica je obolela od postporođajne depresije zbog čega je potražila profesionalnu pomoć.

Vladimir Kličko i Hejden Panetijer godinama su se mirili i raskidali.
photofab/jaworski / Shutterstock Editorial / Profimedia 

2016. godine šuškalo se da su Hejden i Vladimir raskinuli, ali ona je to negirala zajedničkim fotografijama na kojima je bila i njihova ćerka i poručila da to što ne nosi verenički prsten ništa ne znači. Ipak, njihova ljubav je došla kraju u avgustu 2018. kada se saznalo da su otkazali venčanje. Njihova ćerkica je najviše vremena provodila sa Vladimirom, ali od kako je rat počeo, a on se pridružio vojsci kako bi branio Ukrajinu, sklonio ju je iz zemlje.

Vladimir Kličko sklonio je ćerkicu iz Ukrajine.
- / Backgrid USA / Profimedia 

Kada je u pitanju Hejden, ona je nastavila da puni medijske stupce i nakon raskida veze. Zapravo, veoma brzo nakon prekida s Kličkom započela vezu s agentom za nekretnine Brajanom Hikersonom, pa se govorkalo da je zapravo bila reč o preljubi. Glumica se tada vratila starom poroku alhokolu, a novu vezu obeležili su skandali.

Hejden Penetijer je nastavila da ređa skandale i nakon raskida sa Vladimirom Kličkom.
LionsShareNews / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

O njihovoj vezi se puno pisalo jer je policija intervenisala nekoliko puta zbog njegovog nasilja prema glumici. Poslednji put se cela situacija toliko istrgla kontroli da je glumica završila sa crvenim i otečenim licem, kao i brojnim ogrebotinama po telu. Ona je optužila Hikersona da ju je udario, a napad su prijavile komšije koji su videli Brajana kako unezvereno hoda po dvorištu nakon što ga je ova plavuša izbacila iz kuće.

Brajan Hikerson uhapšen je zbog nasilja nad glumicom.
Teton County Sheriffs/ MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

- Ubio je Boga u meni, vikala je Hajden navodno u trenutku kada je došla policija, dok je Brajan urlikao kako ne želi da bude optužen za neka s**nja.

Ovo nije prvi put da je 32-godišnjakinja žrtva Brajanove agresije - u maju pre tri godine policija je već intervenisala.

Hajden Penetijer i Brajan Hikerson često su se svađali.
Roger / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Tom prilikom ju je Brajan navodno išamarao, a ona je tada organima reda priznala i kako je Brajan tukao i prethodnih dana, te kako joj je čak išla krv iz nosa.

- Ovo je vrlo teška situacija koju Hajden mora nekako da reši. Njen život je potpuni haos i mora da se otarasi problematičnog dečka. Niko ne zna zašto i dalje održava vezu zbog koje se samo oseća loše - otkrio je prošle godine izvor blizak glumici.

Hejden Panetijer danas se krije od medija.
The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Hajden trenutno živi u Americi, ali se retko se pojavljuje u javnosti, dok Vladimir od prekida njihove veze privatni život čuva daleko od očiju javnosti. Poznato je da iza sebe razvod s manekenkom Aleksandrom Avizovom (47). Njihov brak je trajao samo dve godine, od 1996. do 1998., a malo se zna o Ukrajinki koju je bokser odveo do oltara.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!