Iako važi da Putin ima samo dve ćerke - Mariju i Jekaterinu, koje je dobio u braku sa Ljudmilom Škerbnjevom tokom braka dugog skoro 30 godina, strani mediji su pisali da je i sa ljubavnicom, nekadašnjom kućnom pomoćnicom Svetlanom Krivnohik dobio ćerku po imenu Elizabeta, koja se do skoro na mrežama predstavljala kao Luiza Rozova.

Te informacije nikada nisu bile potvrđene, prilikom otkrivanja Pandorinih dokumenata oktriveno je da Svetlana, koja je danas suvlasnica jedne ruske banke, poseduje milione dolara i vredne nekretnine u Moskvi, Sankt Peterburgu i Sočiju, koje je nemoguće da priušti neko ko je bio čistačica i spremačica celog života. Došlo se do saznanja da je novac dobila upravo od samog ruskog predsednika, iako su to iz Putinovog tima oštro demantovali.

Svetlana Krivnogik bila je navodno Putinova ljubavnica, a danas je milionerka.
pritnscreen/instagram 

Međutim, sama Elizabeta nosi i prezime Vladimirovna, po ocu, a i likom su veoma slični, iako se na mrežama ne može naći mnogo fotografija Putinove naslednice. Doduše, zato se na Instagramu redovno hvalila luksuzom, markiranim krpicama i životom na visokoj nozi, ali, kada je započet rat u Ukrajini, razmetanje novcem bukvalno joj je preselo.

Elizabeta krivnogik, odnosno Luiza Rozova izbrisla je Instagram.
Elizaveta Krivonogikh / WillWest News / Profimedia 

Naime, svaku njenu objavu ljudi su zasipali negativnim komentarima, a zbog svega, Luiza je na kraju obrisala Instagram.

"Sediš li u bunkeru?? Poput pacova?", jedna je od poruka koju je ova mlada devojka dobila nakon što je počeo rat. Pisali su joj da je , a mnogi postovi su uključivali ukrajinsku plavo-žutu zastavu.

Luizu Rozovu napadali su na Instagrmau zbog njenog oca.
Not supplied / WillWest News / Profimedia 

Nakon nestanka sa mreža mesec dana nije upopšte bilo poznato gde se Luiza nalazi, sve do skoro kada je otkriveno da se vratila u luksuzno zdanje u Sankt Peterburgu. 

Naime, kako prenosi Mirror, vrednost palate pre nedavnog pada zbog ruske invazije i sankcija bila je oko 1.7 miliona funti. Prostrana vila od 1.312 kvadrata koju je izgradila nemačka kompanija "Engel & Voelkers" nalazi se u elitnom delu grada Fontanka 76, a uređena je u art deko stilu.

Istini za volju, ko zna do kada bi lokacija Putinove ćerke ostala tajna da tinejdžerka nije naručivala hranu, da Oleg Jemeljanov - povezan sa zatvorenim oporbenim čelnikom Aleksejem Navaljnim - nije analizirao hakirane zapise "Yandex Fooda" koji su postali javno dostupni. Oni pokazuju nepoznat stan povezan s Krivonogikom na nasipu Fontanke broj 76, rekao je.

Luiza Rozova navodno se krije u jednoj od vila koje poseduju.
printscreen/instagram 

"Vau, Putinova (bivša) ljubavnica Svetlana Krivonogik ima stan ukupne površine od skoro 400 kvadratnih metara na nasipu reke Fontanke", rekao je Jemeljanov i dodao: "Hvala na objavi Luizi Vladimirovnoj (Rozovi) koja je naručivala hranu na tu adresu."

Da li je sve navedeno istina ostaje da vidimo, kao i da li će se Luiza vratiti na Instagram pod svojim ili nekim novim lažnim imenom, a još njenih fotografija pogledajte u galerji ispod:

pritnscreen/instagram Pogledajte još fotografija Luize Rozove, odnosno Jelizavete Vladimirovne, tajne Putinove ćerke.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!