Za 17-godišnju Jelizavetu, odnosno Luizu Rozovu, dugo se pričalo da je zapravo Putinova tajna ćerka koju je dobio sa čistačicom Svetlanom Krivonogik.

U aferu sa Svetlanom, ruski predsednik navodno je ušao još dok je bio u braku sa Ljudmilom po pisanju ruske medijske platfome Proekt. Ljubavnica je podigla ogromnu prašinu i jer je nakon afere postala milionerka.

Iako je sve to iz Putinovog tima oštro demantovano, priče su sve bila glasnije i jer Jelizaveta nosi prezime Vladimirovna, po ocu, a i to što se na mrežama i te kako hvali luksuzom, koji, ukoliko joj je majka čistačica, nikako nje mogla da priušti sa tako malo godina.

Njihovo bogatstvo navodno je procenjeno na 100 miliona dolara, a Krivonogik je navodno kupila i "raskošan stan na četvrtom spratu u stambenoj zgradi u Monaku čija se vrednost procenjuje na četiri miliona dolara preko ofšor kompanije", po pisanju ruskih medija.

Putinova ćerka često se hvalila luksuzom na mrežama.
Elizaveta Krivonogikh / WillWest News / Profimedia 

I dok njenu majku Svetlanu godinama nije moguće videti u javnosti, Jelizaveta je sa druge strane veoma aktivna na društvenim mrežama gde se svakodnevno hvali bogatstvom i luksuzom. Doduše, na objavama sakriva lice, a i tamo gde ga je pokazala obavezno nosi sunčane naočari. Zapravo, od kako su se pojavile glasine da je Putinova kći, Jelizaveta je na svojem Instagramu, gde se predstavlja kao Rozova Luiza, skupila preko 98.000 pratilaca.

Jelizaveta je na mrežama često delila fotografije na kojima uživa u bogatstvu.
printscreen/instagram 

Na objavama se redovno hvali dizajnerskim krpicama, i životom "na visokoj nozi", ali pored toga, pažnju medija privukle su i njene teortije zavere na društvenoj mreži Ilona Maska "Clubhouse" u kojima tvrdi da su za pandemiju odgovorne elite koje žele smanjiti populaciju ljudi u svetu.

Jelizaveta je ugasila Instagram iako ju je tu pratilo skoro 100.000 ljudi.
pritnscreen/instagram 

Međutim, iako je u jednom trenutku gotovo svakodnevno nešto objavljivala na Instagramu, od juče njen profil više ne postoji na pomenutoj mreži. Razlog je jer sedamnaestogodišnjakinja više nije mogla da podnese užasne komentare i uvrede koje su joj uputili korisnici ove društvene mreže zbog invazije Rusije na Ukrajinu.

"Sediš li u bunkeru?? Poput pacova?", jedna je od poruka koju je ova mlada devojka dobila nakon što je počeo rat u Ukrajini.

Komentari ispod fotografija Putinova ćerke bili su brutalni.
Not supplied / WillWest News / Profimedia 

Drugi su je osuđivali jer uživa u luksuzu dok Putinovi dok Rusija napada Ukrajinu. Pisali su joj da je "ćerka ubice, ratnog zločinca, psihopate i narkomana", a mnogi postovi su uključivali ukrajinsku plavo-žutu zastavu.

Sa druge strane, bilo je i komentara podrške Luizi: "Ne osuđujte je, nije ona kriva".

Zbog ogromne presije, devojka je izbrisala društvene mreže, a pitanje da li će ih uopšte i vratiti pod svojim imenom, a ukoliko ste propustili kako izgleda, pogledajte fotografije u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram Pogledajte još fotografija Luize Rozove, odnosno Jelizavete Vladimirovne, tajne Putinove ćerke.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!