Alina Kabajeva, bivša gimnastičarka i olimpijska šampionka, danas je većini sveta poznata kao navodna ljubavnica Vladimira Putina, predsednika Rusije. S obzirom na to koliko vešto predsednik Rusije krije svoj život, da li su on i Alina u bilo kakvom ljubavnom odnosu verovatno nikada nećemo saznati, ali činjenica je da brojne informacije i saznanja svedoče u prilog njihovoj dugogodišnjoj romansi.

Putinova ljubavnica šokirala novim plastičnim licem.
Kremlin.ru / WillWest News / Profimedia 

Kabajeva se ne pojavljuje često u javnosti, a ove godine je to bilo svega desetak puta najčešće na nekim javnim, zvaničnim događajima, ali se u subotu obrela u Sočiju kako bi otvorila novi centar za gimnastiku.

Ova 39-godišnjakinja nije želela da razgovara o ratu o Ukrajini, niti je odgovarala ni na kakva pitanja o Putinu, već se obratila isključivo koleginicama gimnastičarkama. "Kada sam se ja bavila gimnastikom i sportom, nisam mogla ni da sanjam uslove kakvi danas postoje u ovom centru. Ali život nam pokazuje da je nemoguće moguće. A Rusija je zemlja velikih mogućnosti", rekla je ona.

Alina Kabajeva iznenadila svojim plastičnim izgledom lica.
east2west news / WillWest News / Profimedia 

Medijima je bila interesantna i Alinina pojava - već mesecima se spekuliše da su se i ona i Putin podvrgli izvesnim plastičnim operacijama podmlađivanja i zatezanja lica. Iako navodna Putinova ljubavnica poslednjih godina zabrinjava javnost svojim plastičnim izgledom, ovoga puta je stvar vidno drugačija.

Ruskinji su sada jagodice punije, usne veće, a lice joj je kao ispeglano bez ijedne bore iako je u godinama kada je to prosto neminovno.

Plastično lice Putinove ljubavnice.
Gavriil Grigorov / TASS / Profimedia 

Inače, moskovskim državnim medijima nije dozvoljeno da pišu o 15-godišnjoj ljubavnoj vezi Aline i Putina, kao ni o dvoje dece koje par navodno ima. Podsetimo, inostrani mediji su u septembru ove godine izvestili da je gimnastičarka navodn abortirala i to u trenutku kada je bila trudna već više od 20 nedelja, a na Putinovo insistiranje, prenosi "Daily Mail".

O Alini Kabajevoj i Putinu ne sme da se piše u ruskim medijima.
Kremlin.ru / WillWest News / Profimedia 

"Kao rezultat toga odnos Putina i Kabajeve se pogoršao. Takođe, posle abortusa je došlo do komplikacija i Kabajeva nije mogla da se pojavljuje u javnosti neko vreme", piše na Telegram kanalu General SVR. Oni tvrde da imaju pouzdanje informacije iz Kremlja, ali nisu pružili nikakve čvrste dokaze za to.