Holivudska glumica Liv Tajler proslavila je u petak 45. rođendan.

Rođena je u Njujorku u poznatoj porodici - njena majka je Bebe Bjuel jevačica i bivša Playboy zečica, a otac rok zvezda Steven Tajler. Veći deo njenog detinjstva njen majka je tvrdila da je njen biološki otac Tod Randgren, ali kada je saznala pravu istinu, sve se promenilo.

Za muzičara Rojstona Lengdona udala se 2003. godine na Barbadosu, zajedno su dobili sina, a 2008. su objavili da se razvode. Zatim je 2014. godine upoznala menadžera Dejvida Gardnera s kojim je dobila dvoje djece, sina i ćerku. Liv i Dejvid raskinuli su krajem prošle godine.

Najveću je slavu stekla ulogom vile Auren u trilogiji "Gospodar prstenova", a kada je privatan život u pitanju, u medijima se najčešće pojavljivala zbog kontroverznog oca, pevača benda "Aerosmith" Stivena Tajlera, koji sa sobom vuče jednu od najbizarnijih priča rock'n'roll kulture.

Naime, na početku svoje karijere kada je imao 24 godine usvojio je 16-godišnju Džuliju Holkomb, svoju obožavatlejku, nakon što mu je njena majka predala starateljstvo kako bi je muzičar 'upisao u školu'. Nakon što su nekoliko meseci živeli zajedno, Stiven je priznao da s njome želi da ima dete. Džulija tada i dalje nije imala 18, ali je kroz godinu dana ostala trudna.

Ipak, Tajler je s vremenom odustao od braka koji joj je obećao, a Džuliju je počeo da nagovara da pobaci. Nakon što ona nije htela da popustiti, zapretio je da će je ostaviti i poslati nazad majci. Naravno, na kraju je bilo onako kako je on želeo.

U to vreme, Tajler je Džuliju već varao s Bebe koja mu je kasnije rodila ćerku Liv Tajler. Naime, Liv je saznala da joj je Stiven biološki otac tek kada je napunila osam godina, a to je shvatila na njegovom koncertu.

"Shvatila sam sve jer sam izgledala kao on. Imam i sestru Miju koja je godinu dana mlađa od mene i videla sam je kako stoji do bine na njegovom koncertu i mislila sam da gledam u svoju bliznakinju. Izgledala je baš kao ja. Pogledala sam majku, a ona je imala suze u očima. Tada mi je sve bilo jasno", rekla je misleći na drugu ćerku koju je njen otac dobio s Sirindom Foks, 17 meseci nakon što je Liv rođena.

Liv Tajler napunila je u petak 45 godina
Shutterstock 

Odnos Liv i Stivena često je punio medijske stupce zbog svoje bizarnosti. Naime, osim što su više puta snimljeni kako se ljube u usta na crvenom tepihu, jedna pevačeva izjava zauvek će ostati upamćena.

Naime, novinar Gevin Edvards jedan je od najuspešnijih autora "New York Timesa", napisao je 13 knjiga, a u svojoj je karijeri radio u poznatim svetskim redakcijama kao što su "Wired" i "Rolling Stone".

S obzirom na to da je imao priliku da razgovara s mnogo zvezda, 2006. je godine objavio knjigu pod nazivom "Is Tiny Dancer Really Elton's Little John?: Music's Most Enduring Mysteries, Myths, and Rumors Revealed" u kojoj se bavio otkrivenim tračevima, mitovima i misterijama sveta slavnih koje su do tada najviše uzburkale svet. Među raznim pričama, našla se i ona Stivena Tajlera.

Stiven i Liv Tajler godinama imaju bizaran odnos
Shutterstock 

"Smatra li Stiven Tajler neprikladnim to što oseća privlačnost prema svojoj ćerki Liv?", glasilo je pitanje u njegovoj knjizi.

"To je jedno od pitanja koje ćete poslednje upitati za vreme intervjua, u slučaju da se sagovornik uvrijedi ili zalupi slušalicu. Ali kada sam to pitao Tajlera, pevača "Aerosmitha", on je odgovorio: "Da, naravno", kroz smeh.

"Kako da oca ne privlači njegova ćerka? Pogotovo kada je ona poveznica između njega i žene koju je oženio? Osim ako je reč o ružnom muškarcu, otac će uvek osećati seksualnu privlačnost prema svojoj ćerki, na nekom nivou", rekao je Stiven.

"Dakle, tvrdite da se incest temelji na taštini?", upitao ga je Gavin.

"Da, naravno. Postoji određen nivo narcizma u incestu. Muškarac mora biti u potpunosti iskren prema sebi i može to videti. Međutim, pravi muškarac zna da je to mesto na koje se nikada ne zalazi. Umesto toga, govori svojoj ćerki koliko je prelepa i koliko je dragoceno Božje dete. Postoje načini za ljubav, a da se ne vodi ljubav. Napisao sam "Janie's Got a Gun" o očevima koji ne znaju tu razliku", zaključio je jevač.

STAN HONDA / AFP / Profimedia, RICH SCHMITT / AFP / Profimedia Slavna glumica proslavila 45 rođendan

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!