Kada vam je otac slavni snagator i glumac koji je igrao u najvećim holivudskim blokbasterima, ne čudi što su oči celog sveta uprte u svaki vaš korak ili potez. Paparaci i naslovi u novinama neretko su najnormalnija stvar za decu slavnih, naročito ako rođenje prate i skandali kao što je to bilo u slučaju Kristofera Švarcenegera

On se rodio malo nakon što je ljubavnica njegovog oca donela na svet vanbračnog sina Džozefa Baenu, te su i njegova majka Marija Šrajver i dadilja Mildred Baena zapravo bile trudne u isto vreme sa istim čovekom. 

Kada se nešto kasnije saznalo da je Džozef Arnoldov sin, nastao je haos ne samo za slavnog glumca, već i za celu porodicu koja se slomila u vreme kada je Kristofer bio mali, te praktično nije ni odrastao kao njegov stariji brat i sestre.

Sve ono što je prolazio, pritisak i haos u medijima, gutao je i gurao u sebe, što je rezultiralo time da je u jednom trenutku nabacio ogroman broj kilograma (navodno je imao u jednom trenutku 150 kg), a onda je krenulo i maltretiranje javnosti. 

Kristofera su prozivali da je Arnoldov "ružni sin" i govorili da je "sramota za oca koji i u poznim godinama nema ni gram viška". Smejali su mu se i začikavali da ga "nijedna žena neće hteti takvog". 

Od sve dece, Kristofer je jedini koji nikako nije želeo da se eksponira, te se često sklanjao i sa grupnih porodičnih slika, kao da je bežao ne bi li se sakrio od odvratnih komentara koji su pratili svako njegovo pojavljivanje. 

Kristofer Švarceneger bio je na meti kritika zbog izgleda.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

No, situacija se promenila, te su svi ti hejteri sada zaćutali. Kristoferov brat Patrik nedavno se verio, a komentari prvi put nisu bili "najlepši Švarcenegerov sin", jer je ta titula otišla upravo drugoj osobi - najmlađem Arnoldovom sinu.

Kristofer je nedavno uslikan nakon treninga, a tada je njegova transformacija šokirala svet. No sada, kada su ga paparaci ponovo "uhvatili" primetno je da je dodatno smršao, te da izgleda bolje nego ikada. 

Kristofer Švarceneger izgleda nikad bolje.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Kristofer je od "debeljka" postao "frajerčina", naročito nakon što je promenio i frizuru i skinuo mullet koji mnogima nije bio po volji. 

Kristofer Švarceneger je postao najbolji frajer.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Malo je reći da su komentari ovog puta bili dijametralno suprotni onome što se pre toga pisalo, te su brojne dame ostavljale komplimente na račun Švarcenegerovog najmlađeg naslednika, a još njegovih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Instagram Kristofer Švarceneger nekad i sad

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

švarceneger Instagram/schwarzenegger

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!