Sin Arnolda Švarcenegera, 26-godišnji Kristofer poslednjih godina pridržavao se strogog režima ishrane ali i vežbi, a njegov konačni rezultat mogli su se videti prošle godine na proslavi rođendana brata Patrika, gde je svojom pojavom šokirao prisutne goste.

Kristofer je pokazao svoju novu liniju i značajan gubitak kilograma, i to u sivoj majici, plavim farmericama i patikama, a na paparaco fotografijama neki nisu uspeli da ga prepoznaju na prvi pogled.

kristofer je drastično smršao
AGEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Postavio je sebii je cilj da živi zdravije i držao se toga. Počeo je da vežba i bira kvalitetniju hranu. Pre toga živio je kao tipičan student na koledžu nekoliko godina, ali sada odrasta i spreman je da se brine o sebi. Nije bio na brzoj dijeti, mršavio je na staromodan način smanjivanjem konzumacije brze hrane i vežbanjem", otkrio je njemu blizak izvor u jednom od intervjua za HollywoodLife.

Njegovi napori da živi zdravijim stilom života impresionirali su čak i njegovu porodicu Prošle godine, kada je slavio svoj 24. rođendan, i otac Arnold i brat Patrik pohvalili su ga zbog režima vežbanja.

kristofer švarceneger nekada
Clint Brewer / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Između tvojih satova boksa, satova dizanja tegova, istezanja, biciklizma i tako dalje ne mogu te čak ni pratiti", poručio mu je tada Arnold.

Sada više nego ikad liči svom slavnom ocu, koji je izgradio karijeru zahvaljujući isklesanom telu, a dugogodišnja borba s viškom kilograma sigurno mu je teško padala i zbog braće i sestara koji su u fit formi, pa se zato dugo krio od javnosti. 

Kristofer ima dve starije sestre, Ketrin (31) i Kristinu (30), brata Patrika (27) i polubrata Džozefa, koji je njegov vršnjak i kojeg je Arnold dobio u vanbračnoj aferi s tadašnjom dadiljom svoje djece, Mildred.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Instagram Kristofer Švarceneger nekad i sad

Bonus video

švarceneger Instagram/schwarzenegger

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!