Možda niste znali da slavni glumac Arnold Švarceneger (73) ima opasno zgodnog sina kog devojke obožavaju?

Patrik Švarceneger (28) obožava da provodi vreme na plaži i uživa u morskim aktivnostima, te je tako nedavno tom prilikom pokazao isklesano telo koje je nasledio od svog oca. Patrik je prošetao i novu frizuru - platinasto plavu kosu. Nije poznato da li je postao plavušan zarad nekog poslovnog angažmana, ali jedno je sigurno - njegovim obožavateljkama to ni malo ne smeta.

Patrik je krenuo očevim stopama, bavi se glumom, a mnogi se slažu da mladi glumac nikada bolje nije izgledao.

Švercenegerov sin je uhvaćen na jednoj havajskoj plaži dok je išao na ronjenje, a kako je na sebi imao samo šareni šorts, tako su u prvi plan došli njegovi trbušnjaci.

Patrik se pored glume bavi i modelingom, te mnogo vremena provodi u teretani
Stewy / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, Patrik se pored glume bavi i modelingom, redovno vežba, te nas ne čudi zbog čega je u top formi.

Nedavno je promenio izgleda kada se ofarbao u plavo
London Entertainment / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Podsetimo, slavni akcioni holivudski glumac Arnold ima petoro dece - dve ćerke i tri sina.

Četvoro dece iz braka sa Marijom Šrajver, s kojom je bio u braku od 1986. do 2011. godine, i jednog vanbračnog sina koga ima sa porodičnom dadiljom Mildred Baena, koja mu je rodila sina 1997. godine, iste godine kada mu je i supruga Marija rodila mlađeg sina Kristofera. Kristofer je samo 5 dana stariji do Džozefa.

Iz braka sa Marijom, Arnold ima sinove Patrika i Kristofera Švarcenegera, kao i ćerke Ketrin i Kristinu Švarceneger. Sa dadiljom Mildred ima sina Džozefa Baenu i on najviše liči na svog oca.

Profimedia, Stewy / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, printscreen/instagram Sin slavnog glumca važi za velikog zavodnika

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!