Od sve dece Arnolda Švarcenegera, najmlađi, Kristofer, najmanje se pojavljivao u javnosti. Ovako nešto ne treba da čudi ako se uzmu u obzir i užasni naslovi i komentari koji su ga pratili gotovo celog života. 

"Debeli", "Očev blam", "Na šta liči", "Ugledaj se na oca", "Smršaj", "Probuši kašiku", "Otac te se stidi"... samo je delić koji se mogao pročitati ispod njegovih paparaco fotografija.

kristofer švarceneger drastično se ugojio.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Razlog je što Kristofer imao problema sa kilogramima, te se zbog toga veoma retko pojavljivao na javnim mestima. Međutim, daleko od toga da je to bilo jedino zbog čega je izbegavao događaje i mreže.

Zapravo, u isto vreme kada je njegova majka Marija Šrajver bila trudna i nosila ga u stomaku, bila je trudna i ljubavnica njegovog oca Mildred Baena, inače spremačica i dadilja njihove porodice. 

Razlika u rođenju između Kristofera i vanbračnog sina Arnolda Švarcenegera bila je samo mesec dana, a u početku su obojica rasla zajedno s obzirom da Mildred gledali kao deo porodice. 

Međutim, par godina kasnije, kada je mali Džozef Baena počeo da raste, otkriveno je da mu je Arnold otac, a ova vest razorila je porodicu. Marija Šrajver tražila je razvod, a Kristoferu je već od 7. godine oteto detinjstvo. 

Sve to uticalo je na njega, zbog čega se ugojio, ali isto se dešavalo i Baeni kog su često pogrdno nazivali u medijima "mali debeli kojeg otac nije hteo"

Džozef Baena bio je bucmast.
INFphoto.com / INSTAR Images / Profimedia 

Međutim, vremenom, vanbračni sin je uspostavio odnos sa ocem, te su čak počeli redovno da treniraju. Pogrdne reči na račun Baeninog izgleda zamenili su komplimenti, a čini se da je sve to uticalo i na Kristofera koji je takođe drastično promenio izgled. 

On je nakon dužeg vremena uslikan u javnosti, na putu do teretane, a na fotografijama kao da je druga osoba. Kristofer osim što je smršao, promenio je i frizuru, te sad "šeta" mullet, a njegovom izgledu retko koja bi sada odolela. 

Kristofer Švarceneger danas.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Mladić je pokazao izuzetnu građu i definisane mišiće, i sasvim je sigurno da ga više niko ne bi mogao zvati "očevim blamom" samo zato što nije bio fit. 

Arnold sa najmlađim sinom.
London Entertainment / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Kristofer izgleda neverovatno, te ne čudi što su mnogi pozdravili njegovu transformaciju koja je zaista za aplauz. 

Bonus video:

TERMINATOR MEKOG SRCA POKLONIO 500 ĆURKI ZA DAN ZAHVALNOSTI: Evo šta je Arnold Švarceneger prvo uradio u svojoj kuhinji Instagram

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!