Kada ste sin Arnolda Švarcenegera podrazumeva se da izgledate dobro. Ne dobro, odlično! I zaista, ukoliko pogledate svu njegovu decu, jasno je da su gotovo svi nasledili najbolje od svojih roditelja. Kažemo gotovo svi, jer je jedan od njih celog života bio u senci skandala koji je razrušio njihovu porodicu. 

Naime, poznato je da su se Arnold Švarceneger i Marija Šrajver razveli nakon što je glumac uhvaćen u prevari.

Arnold Švarceneger prevario je svoju suprugu.
NICOLAS ASFOURI / AFP / Profimedia 

On je godinama spavao sa kućnom pomoćnicom i dadiljom njegove dece Mildred Baenom, koja je u jednom trenutku ostala u drugom stanju. U isto vreme kada je ljubavnica bila trudna, i Marija je nosila glumčevo dete, a dečaci su se rodili u razmaku od ni mesec dana. 

Da zlo bude još gore, Marija je dugo sumnjala, ali dokaze nije imala sve dok Arnoldov vanbračni sin Džozef nije porastao i postao slika i prilika slavnog oca. Zapravo, od sve Švarcenegerove dece, jedino mali Baena zaista liči na njega. 

Da mu je glumac otac saznao je dok je bio u školi, sa 12 godina, i od tog trenutka, sva pažnja bila je usmerena na njega. Skandal je rasturio porodicu Švarceneger, a vanbračni sin i glumac dugo nisu komunicirili. Situacije se vremenom promenila, i danas su bliži nego ikad. 

Džozef Baena bio je bucmast u školi.
INFphoto.com / INSTAR Images / Profimedia 

Međutim, mnogima nije promakla još jedna stvar. Naime, i Baena je kao dečak bio bucmast, baš kao i Arnoldov i Marijin sin Kristofer.

Međutim, Džozef je u jednom trenutku počeo da trenira i to je takođe bio jedan od razloga koji ga je približio slavnom ocu, s obzirom da i on deli ljubav prema bodibildingu, ali i glumi.

Džozef Baena često trenira sa ocem.
Instagram 

I dok je Džozef bio sve zgodniji, Kristofer je tonuo kako je njegov otac poklanjao pažnju drugom detetu.

Izvori su govorili da je bio veoma ljubomoran na Baenu, kao i druga Švarcenegerova deca, a onda je, pre nešto više od godinu dana rešio da promeni život, počne zdravije da se hrani i skine višak kilograma.

On je i nedavno uslikan, a transformacija je neverovatna.

Kristofer Švarceneger promenio je svoje telo.
London Entertainment / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Od kako je smršao, tako se daleko češće može videti sa ocem, sa kojim često vozi bicikl ili nešto slično, te su mnogi njegov gubiak kilograma povezali sa tim da mršavljenjem pokušava da "kupi" očevu pažnju.

Kristofer Švarceneger danas izgleda fantastično.
Boaz / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Da li u tim pričama ima istine, nije poznato, ali je lepo videti da je ovaj mladić stao na kraj lošim navikama i uzeo svoj život u svoje ruke, a koliko se promenio za sve ove godine, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Instagram Kristofer Švarceneger nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Bonus video:

TERMINATOR MEKOG SRCA POKLONIO 500 ĆURKI ZA DAN ZAHVALNOSTI: Evo šta je Arnold Švarceneger prvo uradio u svojoj kuhinji Instagram