Marija Šrajver prisetila se kraha svog braka s Arnoldom Švarcenegerom, nakon što je otkrila da je njen suprug bio neveran. Da zlo bude još gore za aferu se saznalo tek kada je sin njihove dadilje porastao i počeo da liči na pravog oca - slavnog glumca. Nakon toga se saznalo da su i Marija i dadilja Midlred Baena bile trudne u isto vreme.

Marija je sumnjala neko vreme na aferu, sve dok se nije suočila sa Arnoldovom ljubavnicom koja joj je sve priznala. 

Marija Šrajver slučajno je otkrila da je suprug vara.
NICOLAS ASFOURI / AFP / Profimedia 

"Bila je tako jaka. Plakala je sa mnom i rekla mi da se dignem s kolena. Držale smo se za ruke i rekla sam joj da nije Arni kriv, da je potrebno dvoje", otkrila je dadilja jednom prilikom.

I sam Arnold opisao je kako je izgledalo njegovo suočavanje i priznanje supruzi da je napravio dete drugoj ženi. Kako je opisao u svojoj biografiji, sve se odvilo 4. januara 2011, kada su on i Šrajver ušli u ordinaciju terapeuta na sastanak koji je ona inicirala dan nakon što je došao do kraja njegov mandat guvernera Kalifornije.

"Čim smo seli, terapeut se okrenuo prema meni i rekao: 'Marija je htela da dođe ovde danas i da pita za dete - da li ste otac deteta domaćice Mildred'", napisao je glumac. "Rekao sam terapeutu: 'Istina je'."

Švarceneger kaže da je tada pao na kolena, govoreći svojoj supruzi da je "ze*nuo" i da je ona "savršena žena" i da ga ona još uvek "pali", međutim, njegove molbe naišle su na zid. Marija se odmah sklonila od njega, a potom zatražila razvod.

Marija je zapravo tek nedavno otkrila na koji način je prošla kroz teško razdoblje i ispričala da je pomoć potražila čak i u manastiru. Ona je u podkastu 'Making Space' novinarke Hode Kotb otkrila da je imala razgovor s časnom sestrom zbog kojeg je završila jecajući. "Rekla mi je: 'Ne možeš doći da živiš ovde... ali imaš dopuštenje da izađeš i postaneš Marija'', otkrila je Šrajver.

Priznala je da pre tog razgovora "nikad nije dala sebi dopuštenje da oseća, bude ranjiva, da bude slaba, da padne na kolena". Umesto toga je to svet učinio njoj.

"Nakon toga sam rekla sebi: 'U redu, Bože, idemo'', istakla je Marija i dodala da je naknadno dala sebi 'dopuštenje da počne da uči".

Inače, nakon kraha braka Marija je, kao i mnoge žene, posumnjala u sebe i odlučila da se promeni. Nažalost, razvila je opsesiju plastičnim operacijama koja joj je umalo uništila lik.

Mesecima nakon svega je šokirala sve izgledom, zbog čega su je poredili čak i sa Klingtoncima iz "Zvezdanih staza" jer joj je jedan deo kože izgledao naduvano i naborarano, pogotovo kada bi se nasmejala i kada je nosila podignutu kosu. 

Marija je zbog svoje transformacije postala glavna tema na Twitteru. "Šta je ovo Šrajver učinila svom licu? Zastrašujuće", 'Neko je fotošopirao sve ove fotografije, nemoguće da ovako stvarno izgleda", "Nije vredan da to sebi radiš", "Marija, molim te, stani", komentarisali su ljudi.

O njenim intervencijama pisalo se i ranije, a estetski hirurzi su u jednom trenutku izneli svoj sud šta je sve radila na sebi.

"Nažalost, Marija Šrajver je stavila previše filera u lice i možda PDO konac na obraze, bradu i bore kako bi pomladila kožu. Usne su joj previše napunjene i fileri su migrirati. Marija bi imala koristi od uklanjanja svih filera i ponovnih zahvata. Za nekoga njezinih godina bilo bi preporučljivo napraviti facelifting umesto da dopunjava filerima", rekao je doktor David Sadat za RadarOnline, a kako je Marija izgledala u prošlosti, ukoliko ste propustili, pogledajte u nastavku:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!