Da je Arnold Švarceneger svojevremeno važio za pravog zavodnika, znaju i ptice na grani. Ipak, ko zna do kada bi uspeo da održi imidž porodičnog čoveka i vernog muža da se nije saznalo za njegovu aferu sa kućnom pomoćnicom i dadiljom njegove dece koju je ujedno obožavala njegova, sada bišva supruga Marija Šrajver.

Da zlo bude još gore, one su u isto vreme bile trudne, a porodile su se u razmaku od 4 dana. Ipak, Mildred je od svih krila ko je otac njenog deteta. Sve se saznalo kada je mali Džozef Baena porastao i postao slika i prilika oca.

Marija Šrajver nije znala da ju je Arnold varao.
NICOLAS ASFOURI / AFP / Profimedia 

Marija, koja je dugo sumnjala, dobila je potvrdu upravo od svoje dadilje koju je obožavala, a potom se njen brak sa Arnoldom raspao.

Glumac je tek nakon nekoliko godina uspostavio odnose sa vanbračnim sinom koji danas hrabro grabi njegovim stopama, a već je učestvovao u nekim manjim ostvarenjima i popularnom šou programu "Ples sa zvezdama". Sa ocem je u sjajnim odnosima, često treniraju zajedno i viđaju se gotovo svakodnevno, ali nije poznato kakva je priroda odnosa sa polubraćom. Ipak, zna se da sa dve polusestre nema nikakav kontakt, kao ni sa Marijom. 

Džozef Baena danas je u dobrim odnosima sa Arnoldom.
printscreen/instagram 

Inače, mnogi su se pitali kako se Marija ponašala prema njemu dok još nije znala ko je. Naime, Džozef je saznao da mu je Arnold Švarceneger otac dok je bio u školi.

"Jako se dobro sećam tog dana. Bio sam u osmom razredu i pozvali su me da izađem iz učionice. Napolju me čekala moja mama i rekla da moramo da idemo, jer svi znaju ko sam ja i ko mi je otac. Imao sam 13 godina, telo mi se transformisalo, um mi se menjao, a onda se ceo život preobrazio pred mojim očima u trenu. Trebalo mi je malo da shvatim da ne moram da radim ono što je radio moj tata. Da se ne moram da se bavim glumom ili bodibildingom, ali ironično je da se na kraju bavim upravo time. Jako sam motivisan i srećan sam zbog povezanosti sa tatom. Ali još sam srećniji što pronalazim radost u onome što radim i što radim upravo ono o čemu sam oduvek sanjao", ispričao je nedavno. 

Inače, kako su pisali neki strani mediji, Mildred je bila omiljena u porodici Švarceneger. Slavila je sa njima i praznike i rođendane, a Mariju je veoma iznenadilo što njen suprug nije imao odnos prema njihovom detetu, Džozefu, kao prema ostalo troje dece. Kako se navodi, suprug Mildred je još pre sumnjao na aferu, a s obzirom da je dečak bio plav, bilo mu je veoma sumnjivo.

Marija se postavila zaštitnički prema prijateljici, te ju je saznanje da je upravo njen suprug Arnold pravi otac Mildredinog sina dočekao kao nož u srce. Doduše, ona je sumnjala neko vreme jer joj je dečak rastao pred očima, boravio u kući i igrao se sa njenom decom. Suočila je Mildred, a ona joj je sve priznala.

Marija Šrajver dopuštala je detetu pomoćnice da se igra sa njenom.
pritnscreen/instagram 

"Bila je tako jaka. Plakala je sa mnom i rekla mi da se dignem s kolena. Držale smo se za ruke i rekla sam joj da nije Arni kriv, da je potrebno dvoje", otkrila je dadilja jednom prilikom.

I sam Arnold opisao je kako je izgledalo njegovo suočavanje i priznanje supruzi da je napravio dete drugoj ženi. Kako je opisao u svojoj biografiji, sve se odvilo 4. januara 2011, kada su on i Šrajver ušli u ordinaciju terapeuta na sastanak koji je ona inicirala dan nakon što je došao do kraja njegov mandat guvernera Kalifornije.

"Čim smo seli, terapeut se okrenuo prema meni i rekao: 'Marija je htela da dođe ovde danas i da pita za dete - da li ste otac deteta  domaćice Mildred'", napisao je glumac. "Rekao sam terapeutu: 'Istina je'."

Švarceneger kaže da je tada pao na kolena, govoreći svojoj supruzi da je "ze*nuo" i da je ona "savršena žena" i da ga ona još uvek "pali", međutim, njegove molbe naišle su na zid. Marija se odmah sklonila od njega, a potom zatražila razvod.  

U knjizi, Švarceneger kaže da je imao odnose sa domaćicom i dadiljom Mildred Baenom 1996. godine u pomoćnoj gostinskoj porodičnoj kući dok su Šrajver i njihova deca bili na odmoru, a on bio u gradu na snimanju filma "Betmen i Robin". 

Iako se nadao da će mu Marija oprostiti, to se nije desilo, a nekoliko godina je i odbijao kontakt sa svojim vanbračnim sinom.

Džozef Baena dugo nije imao kontakt sa ocem.
INFphoto.com / INSTAR Images / Profimedia 

 Ipak, sada se sve promenilo, te se trudi na sve načine da mu nadomesti ljubav. Što se tiče Mildred, nakon otkrivene afere ona je pokušala da spasi brak, međutim, ipak se razvela nakon par godina,i sada živi sama, a još njenih fotografija sa Džozefom pogledajte u galeriji u nastavku:

Instagram Džozef Baena, vanbračni sin Arnolda Švarcenegera veoma je vezan za majku koja ga je odgajila.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!