Afere u svetu slavnih nisu ništa novo, ali nekada je karma toliko radila svoje, da su preljube otkrivene na najbizarnije načine. Jedan od onih sa kojima se sudbina baš "poigrala" je i Arnold Švarcenegerkoji je svojevremeno bio u vezi sa spremačicom i bebisiterkom dece Mildred Baenom, a koja je ostala u drugom stanju u isto vreme kad i njegova žena Marija.

Arnold Švarceneger varao je ženu.
NICOLAS ASFOURI / AFP / Profimedia 

Švarcenegerova supruga nikad nije insistirala da sazna ko je otac Marijine bebe i pružila joj je podršku i zaštitu, te je spremačica nastavila da živi u njihovoj kući. Godine su odmicale, a onda, kako je dečak rastao, bilo je jasno da istina ne može da se sakrije jer je mali Džozef postao slika i prilika oca. Da zlo bude još gore, Baena je postao njegova kopija, dok sinovi koje je dobio sa Marijom više liče na majku nego na njega. 

Naravno, nije trebalo mnogo da se saberu dva i dva, a da glumčeva supruga poveže kockice i suoči Arnolda sa činjenicama. 

"Bila je tako jaka. Plakala je sa mnom i rekla mi da se dignem s kolena. Držale smo se za ruke i rekla sam joj da nije Arni kriv, da je potrebno dvoje", otkrila je dadilja jednom prilikom.

Nažalost, iako je Arnold znao istinu, dugo nije želeo da ima išta sa detetom. Mali Baena nije ni znao ko mu je otac sve dok se sve nije otkrilo. Ipak, trebalo je da proteče još mnogo vode pre nego što su "ratne sekire" konačno zakopane. 

Vanbračni sin izrastao je u kopiju Švarcenegera.
printscreen/instagram 

"Jako se dobro sećam tog dana. Bio sam u osmom razredu i pozvali su me da izađem iz učionice. Napolju me čekala moja mama i rekla da moramo da idemo, jer svi znaju ko sam ja i ko mi je otac. Imao sam 13 godina, telo mi se transformisalo, um mi se menjao, a onda se ceo život preobrazio pred mojim očima u trenu. Trebalo mi je malo da shvatim da ne moram da radim ono što je radio moj tata. Da se ne moram da se bavim glumom ili bodibildingom, ali ironično je da se na kraju bavim upravo time. Jako sam motivisan i srećan sam zbog povezanosti sa tatom. Ali još sam srećniji što pronalazim radost u onome što radim i što radim upravo ono o čemu sam oduvek sanjao", ispričao je nedavno Džozef. 

Džozef Baena sa 14 je saznao ko mu je otac.
Instagram 

Nažalost, Banea nije odrastao na visokoj nozi, i mnogo toga je ostao željan u detinjstvu, iako se njegova majka trudila da mu ništa ne nedostaje. Zanimljivo je da je kasnije i krenuo očevim stopama, te se okrenuo bodibildingu nakon što je kao dete imao višak kilograma.

Džozef Baena imao je višak kilograma u prošlosti.
INFphoto.com / INSTAR Images / Profimedia 

Nedavno je okačio i fotografiju na kojoj su mišići u prvom planu, dok preko tela nosi samo ogrtač koji jedva da sakriva intimne delove, a mnogi su saglasni - on je zaista poput Švarcenegera iz mlađih dana.

Već je snimio i par filmova, a učestvovao je i u "Plesu sa zvezdama" što mu je donelo ogromnu popularnost.

Danas je izuzetno blizak sa ocem, a neretko i treniraju zajedno. Arnold je čak i pokušao da ispravi neke greške iz prošlosti te je sinu pružio finansijsku stabilnosti i kupio za njega i njegovu majku kuću sa četiri spavaće sobe i bazenom.

Džozef Baena često trenira sa ocem.
Instagram 

Neretko objavljuju zajedničke fotografije, a Baena ne krije da bi jednog dana voleo da postane slavno ime u Holivudu kao i njegov otac i možda postane čak i novi Džejms Bond, a da li će mu se želje ostvariti, ostaje da vidimo. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!