Midlred Baenu godinama nije bilo moguće videti u javnosti. Nekadašnja kućna pomoćnica Arnolda Švarcenegera, ali i dadilja njegove dece, nakon skandala koji mu je obeležio karijeru i doveo do kraha braka sa Marijom Šrajver, nestala je sa "radara", te ju je samo njen sin Džozef Baena s vremena na vreme prikazao na storijima na Instagramu.

Podsetimo, Mildred je radila za slavnog glumca dugih 20 godina i bila izuzetno bliska sa njegovom suprugom Marijom. One su čak i bile trudne u isto vreme, a spremačica je krila da je upravo Arni otac njenog deteta. Supruga glumca ju je sve vreme uveravala da "nije sama", te da su "oni njena porodica", i da je "neće ostaviti na ulici"

Tajna se krila dugih 7 godina sve dok genetika nije odradila svoje, a Arnoldov vanbračni sin postao njegova slika i prilika. Inače, Mildred je svojevremeno govorila o aferi za magazin "Hello!". Otkrila je da je supruga glumca naslutila da imaju aferu zbog njihovih šaputanja po kući i da joj je uvek govorila da joj se može obratiti ako joj nešto treba.

U jednom trenutku je pitala Mildred da li ima aferu s njenim mužem.

"Bila je tako jaka. Plakala je sa mnom i rekla mi da se dignem s kolena. Držale smo se za ruke i rekla sam joj da nije Arni kriv, da je potrebno dvoje", otkrila je dadilja tada i nestala iz javnosti. 

Arnold Švarceneger i Marija Šrajver su se rastali zbog preljube.
NICOLAS ASFOURI / AFP / Profimedia 

Kada je reč o Švarcenegeru, on je tvrdio da nije znao da je otac Midlredinog deteta sve dok sličnost nije bila očigledna, a nakon skandala koji mu je rasturio porodicu, dugo nije želeo da ima išta ni sa bivšom ljubavnicom ni sa svojim sinom koji je odrastao u nimalo lakim uslovima. 

Džozef Baena neverovatno liči na oca.
printscreen/instagram 

On je jednom prilikom i otkrio detalje detinjstva kada je na svoj profil postavio fotografiju sa snimanja filma.

"Odlično se provodim na setu 'Bully High'. Konačno znam kako je to biti dete koje ide u privatnu školu", napisao je Baena ispod poslednje fotografije. Tako je podsetio na činjenicu da nije imao lako i bezbrižno odrastanje, iako je njegov otac Arni odavno stekao svoje bogatstvo.

Džozef Baena nije imao lako detinjstvo.
printscreen/youtube 

Ipak, stvari su danas potpuno drugačije, a otac i sin veoma često provode vreme zajedno. Dele ljubav prema bodibildingu i teretani, te su veoma često zajedno na treningu. 

Džozef Baena i Arnold Švarceneger dele ljubav prema bodibildingu.
Instagram 

Džozef se okušao i u popularnom i veoma medijski propraćenom takmičenju "Ples sa zvezdama", a u publici ga je, sve do poslednje epizode, bodrio otac. Međutim, Baena je ispao iz daljeg takmičenja, a kamere su prvi put, nakon godina i godina, uhvatile nikog drugog do Mildred koja nije skrivala ponos zbog svog sina.

Džozef je okupljenim novinarima nakon takmičenja rekao: "Malo sam emotivan jer ovo toliko volim. Voleo sam da učim kako da plešem i mislim da neću prestati. Toliko mi se to dopalo". Takođe je istakao da mu je "veoma značilo što mu je tu mama"

Mildred Baena nije skrivala ponos zbog sina.
Disney+ / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

"Bilo je ovo upečatljivo iskustvo sa tako sjajnom, ma fenomenalnom glumačkom ekipom. Ponavljam, i stalno to govorim, veoma cenim talenat koji je ovde prisutan, sudije, sve, ovo iskustvo mi je mnogo značilo", rekao je i dodao, "pomalo sam emotivan jer je mama tu. Što je videla moj poslednji ples. Nije trebalo da bude ovde, ali je ipak došla". 

"U poslednjem trenutku, jedan od mojih prijatelja je otkazao dolazak. Zamolio sam mamu da dođe te noći, i ona je to uradila. Bila je tamo, došla je. Tako sam, tako srećan što je uspela da vidi moj poslednji ples. Da, to mi mnogo znači."

"Bila je izuzetno uznemirena što idem kući, i naravno da će biti uznemirena, jer je moja majka i ne želi da se njenom sinu nešto loše desi. Ali ona je tako srećna koliko sam daleko stigao", a još njegovih fotografija sa majkom Mildred pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Džozef Baena, vanbračni sin Arnolda Švarcenegera veoma je vezan za majku koja ga je odgajila.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!