Arnold Švarceneger možda ima petoro dece, ali od svih njih, jedini koji je zaista njegova slika i prilika je vanbračni sin Džozef Baena koji već neko vreme pokušava da krene stopama slavnog oca. Džozef Baena, plod je dugogodišnje afere između Arnolda i porodične dadilje i spremačice Mildred. Za prevaru glumca saznalo se tek kada je njihov vanbračni sin porastao i počeo neodoljivo da liči na Švarcenegera.

Za prevaru Švarcenegera saznalo se tek kada mu je sin porastao.
printscreen/instagram 

Najgore od svega je što je u isto vreme kada je Mildred nosila Albertovog sina, bila trudna i glumčeva supruga. Mildred je svojevremeno govorila o aferi za magazin "Hello!". Otkrila je da je supruga glumca naslutila da imaju aferu zbog njihovih šaputanja po kući i da joj je uvek govorila da joj se može obratiti ako joj nešto treba.

Arnold Švarceneger varao je suprugu Mariju u vreme kada je bila trudna.
NICOLAS ASFOURI / AFP / Profimedia 

U jednom trenutku je pitala Mildred da li ima aferu s njenim mužem. "Bila je tako jaka. Plakala je sa mnom i rekla mi da se dignem s kolena. Držale smo se za ruke i rekla sam joj da nije Arni kriv, da je potrebno dvoje", otkrila je dadilja.

Mildred Baena je priznala sve o aferi sa Švarcenegerom.
printscreen/youtube 

Nažalost, otkrivanje afere nije značilo to da glumac više bude u životu dečaka. Naprotiv. Godine i godine su prošle pre nego što je čuveni snagator odlučio da je vreme da prizna vanbračnog sina i ispravi greške iz detinjstva.

Dok su Arnoldova deca uživala u bogatstvu i glamuru, život Džozefa Baene nije bio ni malo lak, što se dalo naslutiti kada je na svoj profil postavio fotografiju sa snimanja filma. 

"Odlično se provodim na setu 'Bully High'. Konačno znam kako je to biti dete koje ide u privatnu školu", napisao je Baena ispod poslednje fotografije. Tako je podsetio na činjenicu da nije imao lako i bezbrižno odrastanje, iako je njegov otac Arni odavno stekao svoje bogatstvo.

Ipak, stvari su danas potpuno drugačije, a otac i sin veoma često provode vreme zajedno. Dele ljubav prema bodibildingu i teretani, te su veoma često zajedno na treningu. 

Arnold Švarceneger sa vanbračnim sinom deli ista interesovanja.
Instagram 

Međutim, Baena se sada sprema da ozbiljno pokori Holivud, te ga odnedavno možete videti i u čuvenom takmičenju "Ples sa zvezdama" u kojem se, za sada, pokazao fantastično. Naravno, sve vreme na setu i u publici bio je i njegov otac, koji nije skrivao ponos zbog sina.

Arnoldov sin se nada da će postati novi Džejms Bond, a da li će mu se ova želja ispuniti, ostaje da vidimo. Do tada, pogledajte u galeriji u nastavku još neke njegove fotografije:

printscreen/instagram Džozef Baena, vanbračni sin Arnolda Švarcenegera

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!