Džozef Baena konačno je dobio pažnju javnosti o kojoj je tako dugo maštao. Iako je sin Arnolda Švarcenegera, on to nije znao do pre par godina kada se sve otkrilo nakon što je postao njegova slika i prilika. Njegova majka koja je radila kao spremačica kod Švarcenegera i njegove supruge Marije Šrajver o identitetu oca deteta je ćutala, međutim, da krv nije voda postalo je jasno kada je Baena ušao u pubertetske vode i počeo da liči na slavnog oca.

Džozef Baena liči na svog oca Arnolda.
printscreen/instagram 

Nakon svega brak je pukao, a Švarceneger dugo nije želeo da ima kontakt sa sinom. Međutim, situacija je potpuno drugačija danas, te se od 25-godišnjaka ne odvaja. Džozef nije odrastao na visokoj nozi, a o luksuzu je mogao samo da sanja, a nakon što je afera sa njegovom majkom otkrivena, mnogo vrata mu je bilo zatvoreno. 

Ipak, čini se da se situacija promenila od kako je učestovovao u "Plesu sa zvezdama", te ne samo da je dobio veći broj pratilaca, već mu se navodno pružaju i prilike u Holivudu, te nije isključeno da ćemo ga u nekom od ostvarenja uskoro videti i u glavnoj ulozi.

On je inače veoma aktivan na mrežama, gde redovno objavljuje fotografije nakon treninga, a nakon poslednje objave, ljudi su potpuno saglasni - od sve Arnijeve dece, Džozef je definitivno njegova slika i prilika

On često trenira i sa svojim ocem, te se vidi da su veoma bliski, ponajviše jer obojica dele ljubav prema bodibildingu. Kada je reč o njegovoj majci Mildred, koja je bila Švarcenegerova ljubavnica, ona se retko pojavljuje u javnosti, ali je nedavno ipak načinila ustupak i došla da podrži sina na takmičenju u plesu. 

Mildred Baena podržala je sina na takmičenju.
Disney+ / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Ona je inače u isto vreme bila trudna kad i Marija Šrajver, koja je i naslutila da ima aferu sa njenim mužem, a kada se sve saznalo, iako je plakala, ostala je dostajanstvena.

Marija šrajver slučajno je otkrila za aferu supruga.
NICOLAS ASFOURI / AFP / Profimedia 

"Bila je tako jaka. Plakala je sa mnom i rekla mi da se dignem s kolena. Držale smo se za ruke i rekla sam joj da nije Arni kriv, da je potrebno dvoje", otkrila je dadilja jednom prilikom. 

Srećom, ratne sekire su davno zakopane, a Baena se nada da će postati i novi Džejms Bond. Kamere ga prate u stopu i konačno ima status zvezde, a da li će jednog dana uspeti da nadmaši očevu slavu, ostaje da vidimo. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!