Džozef Baena, vanbračni sin Arnolda Švarcenegera i njegove spremačice i dadilje Midlred, pohvalio se na Instagramu profresom u teretani, ali nije mogao ni da sanja da će samo jedna fotografija pokrenuti lavinu komentara onih koji, očigledno, nikada nisu oprostili aferu njegovoj majci.

Naime, mladić je podelio sliku na kojoj pokazuje mišiće, i našalio se da "samo pokušava sakrije "salce" na stomaku", taokzvane "love handels", kada je njegova objava postala predmet gnusnih obrada.

džozef baena pokazao je mišiće na novoj objavi.
Instagram 

Iako je Džozef sve više slika i prilika oca, i redovan je na treninzima, što je samo još jedna od stvari koje voli da radi sa slavnim ocem, mnogi ga i dalje podsećaju da je pre samo nekoliko godina izgledao potpuno drugačije, te da sada "na silu pokušava da bude poput Švarcenegera". 

džozef baena sve više je nalik ocu.
printscreen/instagram 

"Mali debeli dečak želi da bude glumac. Shvata da drugog talenta nema, i kreće da trenira. Bravo, super, ali moraš da shvatiš da ćeš uvek biti mali debeli dečak kojeg otac godinama nije hteo", glasi jedan od naročito brutalnih komentara. 

džozef baena našao se na meti kritika zbog toga kako je izgledao nekad.
INFphoto.com / INSTAR Images / Profimedia 

Iako Baena želi da se ostvari u glumačkom svetu, te je čak govorio i da bi voleo da igra Džejmsa Bonda, čini se da dobar deo ljudi smatra da ipak talenta za glumu nema. Pogotovo nakon manjih uloga u kojima se okušao pre izvesnog vremena. 

"Dečko, drži se teretane, to ti ide, neće te otac više voleti ako se baviš glumom", "Meni se čini da (Džozef) želi da na svaki način bude naslednik Švarcenegera da bi mu rekao - evo uspeo sam, a nije me hteo", "Švarceneger je jedan, nikad nećeš biti on, koliko god da ličiš na njega", "Da makar trećinu vremena trošiš i na časove glume koliko si u teretani možda bi i imao šanse da jednog dana budeš Bond, ovako ne znam ni da li bi mogao da izgovoriš ono očevo "I' ll be back"", gde su aludirali na Švarcenegerovu ulogu u "Terminatoru". 

Mnogi misle i da Baena panično trenira jer ga otac nije želeo dok je bio mali i bucmast. Sa druge strane, bilo je i onih koji su ga branili i govorili da "Džozef samo pokušava da nađe svoje mesto pod suncem"

Džozefa Baenu prozivaju da ga otac nije hteo.
printscreen/instagram 

Podsetimo, Baena je saznao da mu je Arnold otac kada je bio u školi"Jako se dobro sećam tog dana. Bio sam u osmom razredu i pozvali su me da izađem iz učionice. Napolju me čekala moja mama i rekla da moramo da idemo, jer svi znaju ko sam ja i ko mi je otac. Imao sam 13 godina, telo mi se transformisalo, um mi se menjao, a onda se ceo život preobrazio pred mojim očima u trenu. Trebalo mi je malo da shvatim da ne moram da radim ono što je radio moj tata. Da se ne moram da se bavim glumom ili bodibildingom, ali ironično je da se na kraju bavim upravo time. Jako sam motivisan i srećan sam zbog povezanosti sa tatom. Ali još sam srećniji što pronalazim radost u onome što radim i što radim upravo ono o čemu sam oduvek sanjao", ispričao je nedavno.

Detalje afere Švarceneger je opisao i u svojoj knizi. Objasnio je da je imao odnose sa domaćicom i dadiljom Mildred Baenom 1996. godine u pomoćnoj gostinskoj porodičnoj kući dok su njegova bivša supruga Marija Šrajver i njihova deca bili na odmoru, a on bio u gradu na snimanju filma "Betmen i Robin".

Iako se nadao da će mu Marija oprostiti, to se nije desilo, a nekoliko godina je i odbijao kontakt sa svojim vanbračnim sinom. Ipak, sada se sve promenilo, te se trudi na sve načine da mu nadomesti ljubav, što se kosi sa negativnim mišljenjem pojedinaca sa mreža.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!