Džozef Baena, vanbračni sin Arnolda Švarcenegera, veoma je aktivan na Instagramu u poslednje vreme, a njegova poslednja objava izazvala je pravi bum jer su ljudi morali dobro da protrljaju oči.

Iako je na fotografiji Baena, na momente se čini kao da je reč o mladom Švarcenegeru s obzirom na ogromnu sličnost. Mnogi su se i našalili da "ako se do sada sumnjalo da mu je otac Arni, sada nema sumnje". 

I zaista, Džozef je slika i prilika slavnog oca, i to ne samo kada je reč o izgledu. Već neko vreme pokušava da se probije u Holivudu, i za sada dobija manje role, mada je samo pitanje trenutka kada će zablistati u nekom većem ostvarenju. 

Zapravo, u komentarima ispod pomenute fotografije, najčešći su komentari gde njegovi obožavatelji navijaju da se pojavi u rimejku Terminatora, filma koji je proslavio njegovog oca. 

Interesantno je da je upravo očevu prepoznatljivu rečenicu "I' ll be back" ("Vratiću se"), izgovorio ali u drugom filmu koji će se prikazivati od ovog leta.

Reč je o nezavisnom filmu u stilu Top Gun-a pod nazivom "Called To Duty" i upravo tu Baenin lik Endru Bels, u kokpitu mornaričkog borbenog aviona govori kolegi pilotu pre nego što se mlaznjak odvoji od grupe: "1984. postojao je glumac koji je dao jednu od najboljih replika svih vremena ... 'Vratiću se!!!'".

Očekivano, ova prepoznatljiva rečenica je izazvala haos na mrežama, jer je sličnost ogromna, te ne čudi što su mnogi nestrpljivi da Baena konačno "ubode" filmski hit koji će ga lansirati u sam vrh. 

Međutim, postoje i oni koji smatraju da je za to što do sada nije dobio veliku ulogu kriv upravo Arnold, koji je, od kako je javno otkrivena njegova afera, činio sve da bi mu Marija Šrajver oprostila. 

Marija Šrajver nije želela da oprosti Arnoldu.
NICOLAS ASFOURI / AFP / Profimedia 

Iako se mislilo da je sve to ostalo u prošlosti, s obzirom da se par razveo, te nastavio dalje, čini se da Švarceneger još uvek ima osećaje prema bivšoj, što je u neku ruku i sam priznao u skorašnjem dokumentarcu.

Navodno je upravo Mariji smetalo Džozefovo pojavljivanje na televiziji. "Gledala je i njega i njegovu majku u rođenoj kući. Bile su drugarice, a ona ju je izdala. Ne mora da gleda i vanbračnog sina i njenu najveću bol na televiziji", navodno je rekao jedan od bliskih izvora Šrajverovoj. 

Da, možda u pričama ima makar malo istine, potvrđuje i to što je na premijeri Arnoldovog novog filma on uredno pozirao sa decom, ali ne i sa Baenom koji je bio na crvenom tepihu, ali se slavnom ocu nije približavao.

Arnold Švarceneger je pozirao sa decom.
Admedia, Inc / ddp USA / Profimedia 

Verovatno se ne bi ni znalo da je bio, da nije u jednom trenutku uhvaćen kamerom u masi. Tek nakon toga je i on sam objavio fotografiju sa premijere. 

Džozef se nije približavao ocu na premijeri.
Instagram 

Ovo je bilo čudno ako se uzme u obzir da je poslednjih godina veoma blizak sa ocem, koji godinama nije želeo da ima išta sa njim. Mnogi su mišljenja da je Baena i krenuo put glume i bodibildinga samo da bi mu se približio.

Baena je blizak sa Arnoldom.
printscreen/instagram 

"Mali debeli dečak želi da bude glumac. Shvata da drugog talenta nema, i kreće da trenira. Bravo, super, ali moraš da shvatiš da ćeš uvek biti mali debeli dečak kojeg otac godinama nije hteo", glasi jedan od naročito brutalnih komentara kakvi su se mogli pročitati godinama.

"Dečko, drži se teretane, to ti ide, neće te otac više voleti ako se baviš glumom", "Meni se čini da (Džozef) želi da na svaki način bude naslednik Švarcenegera da bi mu rekao - evo uspeo sam, a nije me hteo", "Švarceneger je jedan, nikad nećeš biti on, koliko god da ličiš na njega", pisali su ljudi.

Džozef Baena je bio bucmast kao mali.
INFphoto.com / INSTAR Images / Profimedia 

Mnogi misle i da Baena panično trenira jer ga otac nije želeo dok je bio mali i bucmast. Sa druge strane, bilo je i onih koji su ga branili i govorili da "Džozef samo pokušava da nađe svoje mesto pod suncem".

Podsetimo, Baena je saznao da mu je Arnold otac kada je bio u školi. "Jako se dobro sećam tog dana. Bio sam u osmom razredu i pozvali su me da izađem iz učionice. Napolju me čekala moja mama i rekla da moramo da idemo, jer svi znaju ko sam ja i ko mi je otac. Imao sam 13 godina, telo mi se transformisalo, um mi se menjao, a onda se ceo život preobrazio pred mojim očima u trenu. Trebalo mi je malo da shvatim da ne moram da radim ono što je radio moj tata. Da se ne moram da se bavim glumom ili bodibildingom, ali ironično je da se na kraju bavim upravo time. Jako sam motivisan i srećan sam zbog povezanosti sa tatom. Ali još sam srećniji što pronalazim radost u onome što radim i što radim upravo ono o čemu sam oduvek sanjao", ispričao je nedavno.

Detalje afere Švarceneger je opisao i u svojoj knizi. Objasnio je da je imao odnose sa domaćicom i dadiljom Mildred Baenom 1996. godine u pomoćnoj gostinskoj porodičnoj kući dok su njegova bivša supruga Marija Šrajver i njihova deca bili na odmoru, a on bio u gradu na snimanju filma "Betmen i Robin". 

Bonus video:

TERMINATOR MEKOG SRCA POKLONIO 500 ĆURKI ZA DAN ZAHVALNOSTI: Evo šta je Arnold Švarceneger prvo uradio u svojoj kuhinji Instagram

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!