Novi dan, nova drama u porodici Švarceneger, koja je zapravo lako mogla da se izbegne da njegov vanbračni sin Džozef Baena nije nehotice otkrio pravu istinu o njihovim odnosima. Samo jedan stori uspeo je da pokrene neviđenu buru na mrežama kada su se pojavile fotografije sa premijere novog filma glumca.

Naime, momak koji je krenuo stopama slavnog oca, i sam u više navrata govorio o tome koliko mu znači što sada provode vreme zajedno i što su bliski, te redovno i kači fotografije sa Arnoldom. U isti mah je u prošlosti govorio i da nije odrastao povlašćen, te da nije išao u privatne škole, i da je o lagnodnom životu mogao samo da sanja.

Džozef Baena uvek je isticao koliko je danas blizak sa ocem.
printscreen/instagram 

Džozef je bio plod afere njegove majke koja je bila spremačica i dadilja Švarcenegerovih, i slavnog glumca. Najgore od svega je bilo to što je Arnoldova supruga Marija Šrajver u isto vreme bila u drugom stanju. Za prevaru se verovatno nikada ne bi saznalo da dečak nije izrastao u kopiju slavnog oca. 

Šrajver, koja je neko vreme sumnjala u sve, suočila je aktere i otkrila istinu. Nakon toga, par se razveo, a Arnold godinama nije želeo da ima išta sa sinom. Međutim, vremenom se sve promenilo, a otac i sin danas su bliži nego ikad. Ili se to tako činilo. 

Baena je saznao da mu je otac glumac tek kada je porastao.
INFphoto.com / INSTAR Images / Profimedia 

Zapravo, iako se smatralo da je prošlost ostala tamo gde joj je i mesto, čini se da je Dćozef prihvaćen samo kada to glumcu odgovara. Dokaz ovoj tvrdnji bila je i premijera filma "Fubar" koji će se prikazivati na Netfliksu. Glumac je ponosno držao šolju sa natpisom "najbolji tata", a pored njega su bile i njegove ćerke, kao i zet, takođe glumac Kris Prat. 

Arnold Švarceneger je pozirao sa ćerkama.
Admedia, Inc / ddp USA / Profimedia 

Šepurili su se pred gostima i fotografima, slikali iznova i iznova, u čemu nema ničeg lošeg, da premijeri nije prisustvovao i njegov vanbračni sin, što niko nije znao, odnosno, što niko nije smeo da zna.

Arnold Švarceneger fotografisao se sa šoljom da je najbolji tata.
Chelsea Lauren / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Da je bio pozvan, otkrio je sam Baena kada je na svom storiju podelo video, što je rastužilo njegove obožavatelje, jer se na mrežama nije mogla naći nijedna fotografija oca i sina, što naravno nije važilo za decu koju je dobio sa Marijom.

džozef baena takođe je bio na premijeri.
Instagram 

Bilo je jasno da Džozef, ma koliko da ima blizak odnos sa ocem, nikada neće moći da bude na istoj fotografiji sa ostalom decom koja su ga potpuno ignorisala iako su navodno znali da je tu i videli ga.

džozef baena nije mogao da se fotografiše sa ocem.
Instagram 

Naravno, komentari nisu izostali. "Zamislite da gledate svog oca kako grli drugu decu, a vas se stidi", "Džozef nije kriv za aferu. Nije fer da je tako izopšten", "Meni je ovo pretužno", "Dobar otac samo pred kamerama", "Skloni tu šolju da si dobar tata. Nisi!", samo je delić koji se mogao pročitati na mrežama. 

Ni Baena, ni Švarceneger nisu se oglašavali povodom svega, a sin slavnog glumca nastavio je na mrežama sa svojim uobičajenim sadržajem iz teretane, a još njegovih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Džozef Baena, vanbračni sin Arnolda Švarcenegera veoma je vezan za majku koja ga je odgajila.

Bonus video:

TERMINATOR MEKOG SRCA POKLONIO 500 ĆURKI ZA DAN ZAHVALNOSTI: Evo šta je Arnold Švarceneger prvo uradio u svojoj kuhinji Instagram

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!