Marija Šrajver dugo se nije mogla videti sa porodicom u javnosti. U retkim prilikama paparaci bi uspeli da je uhvate prilikom kupovine, a i tada bi samo projurila pored fotografa, uglavnom krijući se iza naočara.

Ni to nije bez razloga, ako se uzme u obzir da je svako njeno pojavljivanje pratila priča da je lice uništila filerima, pogotovo u poslednjih par meseci. 

Marija Šrajver se prvi put pojavila u javnosti za Dan Majki.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Njene fotografije bile su krajnje zabrinjavajuće, te su je neretko poredili i sa DžokeromUmorna i otečena, bleda, čudno izboranog lica, Marija je izgledala potpuno drugačije nego kako smo je do sada mogli videti.

Istog trenutka kada su se fotografije našle na mrežama, mnogi su začuđeno pitali šta joj se dogodilo, pa čak i ostavili komentare da ih "plaši", i da "izgleda kao da je izašla ih horor filma".

"Popustili fileri", "Šta se desilo ovoj ženi", "Da ne piše da je Marija Šrajver, nikada to ne bih rekla", "Plaši me njena pojava", "Igleda kao čudovište", "Deco, pogledajte ovu fotku sledeći put kad želite da koristite filere i botoks"... samo je delić koji se mogao pročitati, a ovi komentari nisu iznenađujući ako se uzme u obzir kako je izgledala u vreme najveće ljubavi sa bivšim suprugom Arnoldom Švarcenegerom, što možete i sami videti na fotografiji u nastavku.

Ipak, čini se da je Marija shvatila da joj fileri i botoks nisu potrebni, te da je svaka žena zaista lepa na svoj način, pogotovo kada je okružena ljubavlju, a ona to jeste. I sada kada su je uslikali paparaci tokom izlaska sa decom i zetom Krisom Pratom, Marija je blistala, a na energiji bi joj zavidele i daleko mlađe osobe. 

Marija Šrajver oduševila je energijom.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Sve vreme se igrala sa unukom i izgledala je lepše nego ikad, a njeni naslednici nisu prestajali da je grle. Naime, poznato je da su, nakon što im se Marija razvela od Arnolda, sva deca jednoglasno pružila podršku majci. 

Marija Šrajver dobila je bespogovornu podršku dece.
pritnscreen/instagram 

Švarceneger koji je nedavno priznao da i dalje voli bivšu ženu, iako je odavno u novoj vezi, takođe je dodao da zaslužuju Oskara kako su prošli kroz razvod, te da je isključivo on razlog za to što je njegov brak pukao.

Marija Šrajver i Arnold razveli su se zbog njegove prevare.
NICOLAS ASFOURI / AFP / Profimedia 

Podsetimo, Šrajver je za aferu muža saznala slučajno, tek kada je njegov vanbračni sin porastao i počeo neverovatno da liči na Švarcenegera. 

Nakon toga se saznalo da su i Marija i dadilja Midlred Baena bile trudne u isto vreme. Marija je sumnjala neko vreme na aferu, sve dok se nije suočila sa Arnoldovom ljubavnicom koja joj je sve priznala.

"Bila je tako jaka. Plakala je sa mnom i rekla mi da se dignem s kolena. Držale smo se za ruke i rekla sam joj da nije Arni kriv, da je potrebno dvoje", otkrila je dadilja jednom prilikom.

I sam Arnold opisao je kako je izgledalo njegovo suočavanje i priznanje supruzi da je napravio dete drugoj ženi. Kako je opisao u svojoj biografiji, sve se odvilo 4. januara 2011, kada su on i Šrajver ušli u ordinaciju terapeuta na sastanak koji je ona inicirala dan nakon što je došao do kraja njegov mandat guvernera Kalifornije.

"Čim smo seli, terapeut se okrenuo prema meni i rekao: 'Marija je htela da dođe ovde danas i da pita za dete - da li ste otac deteta domaćice Mildred'", napisao je glumac. "Rekao sam terapeutu: 'Istina je'."

Arnold Švarceneger ima vanbračnog sina koji je njegova slika i prilika.
printscreen/instagram 

Švarceneger kaže da je tada pao na kolena, govoreći svojoj supruzi da je "ze*nuo" i da je ona "savršena žena" i da ga ona još uvek "pali", međutim, njegove molbe naišle su na zid. Marija se odmah sklonila od njega, a potom zatražila razvod.

Marija je zapravo tek nedavno otkrila na koji način je prošla kroz teško razdoblje i ispričala da je pomoć potražila čak i u manastiru. Ona je u podkastu 'Making Space' novinarke Hode Kotb otkrila da je imala razgovor s časnom sestrom zbog kojeg je završila jecajući. "Rekla mi je: 'Ne možeš doći da živiš ovde... ali imaš dopuštenje da izađeš i postaneš Marija'', otkrila je Šrajver.

Priznala je da pre tog razgovora "nikad nije dala sebi dopuštenje da oseća, bude ranjiva, da bude slaba, da padne na kolena". Umesto toga je to svet učinio njoj.

"Nakon toga sam rekla sebi: 'U redu, Bože, idemo'', istakla je Marija i dodala da je naknadno dala sebi 'dopuštenje da počne da uči".

Inače, nakon kraha braka Marija je, kao i mnoge žene, posumnjala u sebe i odlučila da se promeni. Nažalost, razvila je opsesiju plastičnim operacijama koja joj je umalo uništila lik. Srećom, na vreme je shvatila "lekciju" i odustala od fizičkih promena.

Bonus video:

TERMINATOR MEKOG SRCA POKLONIO 500 ĆURKI ZA DAN ZAHVALNOSTI: Evo šta je Arnold Švarceneger prvo uradio u svojoj kuhinji Instagram