Ćerka Džeka Nikolsona, Tesa Gurin, rekla je o svom ocu, s kojim nema nikakav odnos, da on jednostavno nije „zainteresovan“ da ima bilo šta s njom.

Ova 28-godišnja dama rođena je 1994. nakon kratke veze njene majke Džanin, tada konobarice, sa zvezdom filma „Let iznad kukavičjeg gnezda“, koja sada ima 85 godina i već neko vreme je samotnjak.

Nikolson nikada nije javno priznao da je Gurin njegova ćerka, ali se njegovo očinstvo smatra „javnom tajnom“ u Holivudu. Nikad nije hteo da čuje za nju, a mnogi kažu da veoma liči na slavnog oca. Takođe se i komentariše da vanbračna ćerka holivudskog glumca želi da je zovu "nepo beba", te da zbog toga forsira priču o njemu u javnosti.

Podsetimo, glumac Džek Nikolson ima najmanje petoro dece sa četiri različite žene.

Sa bivšom ženom Sandrom Najt ima ćerku Dženifer, sa Rebekom Brusard ima Lorejn i Reja koji su krenuli njegovim stopama.

Kaleba Godarda je dobio sa glumicom Suzan Anspah, ali ga nije priznao dok nije napunio 28 godina.

Iz kratkotrajne veze sa manekenkom Vini Holman ima ćerku Hani, a "javna" tajna je da ima i šesto dete, devojku koja sada ima 29 godina, a koju nikada nije priznao.

Džek Nikolson ima ćerku o kojoj ne brine.
printscreen/youtube 

Tesa Gurin je priznala da njen otac nije zainteresovan za odnos sa njom.

- Mama mi je od malih nogu govorila da nikome ne govorim da imam slavnog tatu-rekla je Gurin.

Glumac je navodno pružao finansijsku pomoć Tesinoj majci zahvaljujući kojoj je devojka odrasla na Menhetnu i pohađala privatne škole, ali se na tome zadržalo, jer glumac nikad nije želeo da ima kontakt sa svojom vanbračnom ćerkom.

-Moja mama je želela da imam vezu sa njim, ali on je rekao da nije zainteresovan. Stvorila sam svoje mišljenje. On je komplikovana osoba i mislim da se moja mama bori protiv sopstvenih demona, a ja sam jednostavno bila kolateralna šteta- rekla je ona.

Iako nema kontakt sa ocem, kaže da imaju neke zajedničke osobine. I ona deli ljubav prema glumi i sanja o karijeri u filmskoj industriji.

- Ja sam prilično luda. Mislim da je to malo slično mom tati, prema onome što sam pročitala- kaže Tesa.

Tesa je za Newsweek napisala esej neverovatnog naziva.

"Ja sam ćerka Džeka Nikolsona — volela bih da me ljudi zovu nepo bebom."

U njemu je obrazložila da je odrastala bez oca, te da je frustrirano gledala kako druga deca slavnih ličnosti dolaze do uloga i ugovora.

-U skorije vreme, postala sam još više frustrirana zbog onoga što mislim da je propuštena prilika da ove takozvane ’nepo bebe’ zauzmu svoj položaj i prihvate ga umesto da se žale na njega, dodala je, a više njegovih fotografija pogledajte u nastavku:

AKM Images / Backgrid USA / Profimedia, BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Džek Nikolson