Ćerka Džeka Nikolsona, Tesa Gurin, rekla je o svom ocu, s kojim nema nikakav odnos, da on jednostavno nije „zainteresovan“ da ima bilo šta s njom.

Ova 28-godišnja dama rođena je 1994. nakon kratke veze njene majke Džanin, tada konobarice, sa zvezdom filma „Let iznad kukavičjeg gnezda“, koja sada ima 85 godina i već neko vreme je samotnjak.

Nikolson nikada nije javno priznao da je Gurin njegova ćerka, ali se njegovo očinstvo smatra „javnom tajnom“ u Holivudu, piše Daily Beast, a prenosi City Magazine.

„Mama mi je od malih nogu govorila da nikome ne govorim da imam slavnog tatu“, rekla je Gurin toj publikaciji u nedavno objavljenom intervjuu.

Gurin, koja je dugo opisivana kao Nikolsonova „vanbračna“ ćerka, odgajala je njena majka u bogatom delu Menhetna. Pohađala je privatne škole koje je navodno platio njen otac. Ali uprkos tome što joj je navodno pružao finansijsku pomoć, Nikolson nije bio u kontaktu sa njom dugi niz godina.

„Odgajala me je samohrana majka u zaista haotičnim okolnostima“, izjavila je Gurin i dodala: „Bog me baš nije pogledao, ali neću dozvoliti da me to uništi. U stvari, iskoristiću to kao motivaciju.“

Gurin nije otkrila kada je poslednji put razgovarala sa Nikolsonom i priznala je da ga uopšte ne poznaje dobro.

„Moja mama je želela da budem u kontaktu s njim, ali on je rekao da nije zainteresovan“, rekla je ona.

Na pitanje novinara sajta Daily Beast zašto je to bio slučaj, Gurin je odgovorila: „Mislim da mi niko nikada nije dao konkretan odgovor.“

Džek Nikolson nije priznao ćerku.
Instagram 

Ipak, ona ima svoj stav o tome.On je komplikovana osoba i mislim da moja mama ima svoje demone, a kombinacijom ova dva, ja sam jednostavno bila kolateralna šteta”, rekla je 28-godišnjakinja.

Uprkos tome što je bila otuđena od Nikolsona, Gourin kaže da je nasledila neke od osobina svog slavnog oca.

„Ja sam je**no luda“, izjavila je ćerka holivudske legende. „Nisam baš normalna kao drugi, i mislim da je to malo slično mom tati, prema onome što sam pročitala o njemu“, dodala je.

Ona takođe deli ljubav svog oca prema glumi i želi da ostvari karijeru u filmskoj industriji, uprkos tome što je prethodno odbijala da pođe očevim stopama.

Sada, međutim, ambiciozna glumica se predomislila i nedavno je napisala esej za Newsweek pod naslovom: „Ja sam ćerka Džeka Nikolsona — volela bih da me ljudi mogu zvati nepo bebom“.

„Pošto sam odrastala bez svog oca, gledala sam sa strane kako druga deca slavnih ličnosti lako obezbeđuju uloge ili potpisuju ugovore sa velikim agencijama“, napisala je Gurin u tekstu.

„U skorije vreme, postala sam još više frustrirana zbog onoga što mislim da je propuštena prilika da ove tzv. ’nepo bebe’ prihvate svoj privilegovan položaj, umesto da se žale i pravdaju“, dodala je.

Nikolson, koji je sada holivudski samotnjak i koji se nije pojavio na filmu od 2010. godina, ima još najmanje petoro dece sa četiri različite žene. Neki od njegovih potomaka se takođe bave glumom.

Sin Džeka NIkolsona Rej.
RSMX/starmaxinc.com / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Nikolson ima ćerku Dženifer Nikolson (59), koja je glumica, sa bivšom ženom Sandrom Najt.

Takođe je otac Lorejn Nikolson (32) i Reja Nikolsona (30), koje ima sa bivšom devojkom Rebekom Brusar. I Lorejn i Rej su ambiciozni glumci koji su redovno viđeni kako sede pored terena sa svojim tatom na košarkaškim utakmicama Los Anđeles Lejkersa.

Džek Nikolson.
printscreen/youtube 

Poznato je da Nikolson ima još dvoje dece iz prethodnih veza.

On ima sina Kejleba Godara(53) sa koleginicom iz filma „Pet lakih komada“, Suzan Anspah. Međutim, Nikolson nije javno priznao da mu je Kejleb sin sve dok ovaj nije napunio 28 godina.

Glumac je takođe otac Hani Holman (41), koju je dobio tokom kratke romanse sa danskim modelom Vini Holman. Kao i u slučaju Tese Gurin, Nikolson nije javno priznao da je njen tata.

Džek Nikolson sa sinom.
AKM Images / Backgrid USA / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!