Džek Nikolson pre nekoliko meseci prvi put se pojavio u javnosti nakon godinu dana i demantovao navode da ima demenciju. Glumac je uživao sa naslednicima na utakmici Lejkersa zajedno sa sinom Rejom i delovalo je da se baš dobro zabavlja.

Nakon toga okupljenim obožavaocima delio je autograme, a potom se vratio u svoj dom na Beverli Hilsu. Nakon toga, nije se pojavljivao na javnim događajima, ali je rado davao intervjue, sve do skoro, kada je rešila da se oglasi njegova vanbračna ćerka Tesa Gurin.

27-godišnja lepotica svog slavnog oca ne spominje često, ali ga je u poslednjih par meseci u više navrata kritikovala na mrežama jer nije prisutan u njenom životu svih ovih godina.

"Ne postoji takva stvar kao što je vanbračno dete, postoji samo vanbračni roditelj", rekla je ona u jednom od svojih storija na Instagramu.

Inače. Tesina majka je njujorška agentica za nekretnine Dženin Gurin. Nikolson je navodno imao vezu sa njom 1994. godine, ali je ostavio kada je saznao da je tada 20-godišnja Dženin, trudna sa Tesom. Inače, Nikolson, iako je ostavlja utisak "dobrice" i porodičnog čoveka, tokom života imao je čak 5.000 ljubavnica, što stoji u biografiji o američkoj filmskoj legendi, koju potpisuje Mark Eliot.

Džek Nikolson ne želi da prizna vanbračnu ćerku.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Glumac nikada nije krio da su žene bile jedan od njegovih najvećih poroka i da mu je žao što više ne oseća da je neodoljiv za suportan pol. Tokom veza i vezica, kao i brakova, dobio je petoro dece, međutim, jedino sa Dženinim detetom nije želeo da ima ikakve veze.

"Iako nismo zajedno, jedva čekam da rodim bebu", istakla je Dženin kada je ostala u drugom stanju. Nažalost, glumac nikada nije želeo da prizna Tesu, a u više navrata našla se na meti nimalo prijatnih komentara.

"Ali SAD je 2022. godina – godina kada ste uvređeni zbog bukvalno svega pod suncem, očigledno! Zato mi je ZADIVLJUJUĆE da neko koristi termin ‘nezakonita’ da bi opisao nekoga u današnje vreme. Samo sam se uštinula i ispostavilo se da… ZAKONITO postojim", rekla je ona.

Bilo je i onih koji su držali Tesinu stranu i čudili se postupcima glumca koji je i sam imao sudbinu kakva se viđa samo na filmu. Naime, Nikolson do 37. godine nije znao da je njegova sestra zapravo njegova biološka majka, a tajna je otkrivena samo zato što je časopis Tajm želeo da napravi priču o njemu, pa su novinari istraživali glumčevu prošlost i oni su mu saopštili vesti.

"Ukratko, to je najbizarnija stvar koju sam čuo. Neki momak me zove telefonom i kaže mi da moja majka zapravo nije moja majka, već da je moja sestra moja majka", izjavio je glumac nakon što je ceo svet saznao za čudnu situaciju.

Nikolson je imao i sestru - 17 godina stariju Džun, koja mu je zapravo bila majka. Glumac je imao još jednu "sestru", Lorejn, koja je zapravo bila njegova tetka.

Džek Nikolson je sa 37 saznao da mu je sestra zapravo majka.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Navodno, Džun je imala 17 godina kada je rodila Džeka i nije bila sigurna ko mu je otac. Tada su njeni roditelji, Džon i Etel Mej, odlučili da podignu Džeka kao svoje biološko dete, a ne kao svog unuka, i planirali su da mu nikada ne kažu istinu. Džun i Lorejn su se složile, pa je Džek odrastao sa majkom i tetkom za koje je mislio da su mu sestre. U njihovom susedstvu su se širile glasine o celoj situaciji, ali se ubrzo cela porodica preselila u Njujork, daleko od svih spekulacija.

Kada je reč o Nikolsonovoj vanbračnoj ćerki, ona je inače i sama krenula stopama slavnog oca i okušala se u svetu glume, a iza sebe ima nekoliko projekata. Najpoznatija po glavnoj ulozi u filmu "Stranger’s Arms" iz 2018. Prema IMDb-u, ona ima uloge u još dva filma, "Stage Play" iz 2021. i "The Crusaders" iz 2022, a još njenih slika pogledajte u galerji ispod:

printscreen/instagram Vanbračna ćerka Džeka Nikolsona veoma često javno kritikuje slavnog oca na mrežama.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!