Paris Hilton i Karter Reum nedavno su se venčali na imanju njene porodice na Bel Eru pred porodicom i prijateljima.

Ipak, Paris ne bi bila Paris da i ovde nije išla, što se kaže "over the top".

Trodnevna ceremonija sa nekoliko venčanica, mnoštvo poznatih zvanica upotpununilo je njen bitan dan, međutim, sada su isplivale informacije koje navodno mogu da joj pokvare sreću.

Iako smo sigurni da je bogata naslednica već upoznata sa celom situacijom, prema pisanju stranih medija, njen, sada već muž Karter Reum već 9 godina krije da ima ćerku.

paris hilton i karter reum
Instagram 

Za njeno postojanje se otkrilo tik nakon venčanja sa Paris, a Karter ju je dobio sa rijaliti zvezdom Laurom Belizi koja sada živi u Kaliforniji sa detetom. Zanimljivo je da se Belizijeva kratko zabavljala i sa Melom Gibsonom u to vreme, te se dugo sumnjalo da je dete zapravo njegovo. Ipak, Gibson je negirao tvrdnje.

Zbog svega se oglasio i potparol Reuma koji je za "New York Post" rekao:

"Ljudi kojima je ova priča važna, znaju za to već 10 godina. Karter podržava ovo dete. Iako nema tradicionalnu vezu između oca i ćerke sa njom, on se za nju starao od njenog rođenja, i nastaviće da čini tako".

paris hilton i karter reum
Instagram 

Međutim, jedan od izvora bliskih Karteru rekao je za Lauru Belizi:

"Ona je videla članke o Paris i Karteru gde govore o osnivanju porodice. Osećala je ogromno odbacivanje i osećala se izostavljenom. Ona želi da ima vezu sa njim", dodao je izvor i takođe rekao da Reum za sve ove godine samo jednom sreo svoju ćerku.

laura belizi
LUC / Backgrid USA / Profimedia 

"Ne radi se o Reumu ili o njenoj majci. Radi se o tome da dete bude ispunjeno. Ona je apsolutno neverovatna devojčica. Ima toliko ljubavi da pruži. I želi da je pruži njemu, njegovoj porodici i kome god da on izbere kao svog životnog partnera" završio je izvor.